Hejdå Sverige!

Nu är det dax. Två veckors härlig semester! Jag hoppas ni får det jättebra här hemma!

Jag svarar på alla söta kommentarer när jag kommer hem igen!

Kram!

Nyslingad

Igår var jag hos frisören och slingade håret. Såhär blev resultatet. Som vanligt är det svårt att fånga hårfärg på bild. Men det är två nyanser av blonda slingor och min egna mörka ton.


Tittut!

Packning avklarad

Jag skulle behöva en packningslektion! Spana in min väska, helt överfull! Gaah!

  

Det går inte ner en enda pinal till! Så jag måste se till att göra mig av med lite saker därborta. Men jag skyller allt på väskan, den är helt enkelt för liten!

Men nu har jag väl fått med mig det mesta i alla fall. Skönt. Dessutom har jag dammsugit och fixat lite.

Nu är det bara att invänta tiden. Om två timmar drar vi, UNDERBART!

Btw, jag har fixat en ny kategori, "Mina resor"!

Kram!

High heels

Här har vi de mer höga varianerna från Gojane!


Beigevita peep toes med ovandel i tyg. Dock något stora, men man kan alltid lägga något i hälen!

  
Och så dessa styltor. Galet höga, men ack så fina!

Jag är nöjd med leveransen som gick fort. Dessutom ett stort plus för de underbara kartongerna till varje sko. Hihi.

Vad tycks?



Skor från Gojane

Jag har ju utlovat bilder på mina nyköpta skor. Och här kommer de! Först ut de låga skorna:

     
Ett par låga peep toes som jag verkligen gillar. Fina, ljusa färger och gulddetaljer. Perfekta i Kroatien kanske?


Ett par mjuka flats i en mörklila färg. Dessa hoppas jag ska vara sköna och skonsamma för mina fötter som så lätt får skavsår!


Fredagens outfit

Äntligen fredag! Sista jobbdagen innan semestern. Underbart! Efter jobbet har jag bokat tid hos frisören. Nu är det dax att slinga min utväxt, så nu blir jag blondare igen! Det känns skönt med en uppfräschning innan semestern.

  
Skjortklänning, H&M
Tights, Gina Tricot
Jeansjacka, H&M
Skor, Gojane (nya!)
Samt röd väska, Friis & Co (syns ej)

Jag hann aldrig visa innehållet i mina skolådor igår, så det kommer under dagen! Ha det fint så länge!

1 dag kvar!

Skopaket

Jag fick även mitt paket från Gojane igår. Och helt otroligt, skorna sitter som en smäck (nästan)! Paketet var, för att överdriva lite, typ lika stort som jag. När jag öppnade förstod jag varför. Alla paren hade en egen skokartong. Det var inte bara en ful låda, utan alla var färgglada och söta! Haha, inte många som gillar skoldor. Men jag gillar smådetaljer, snygga påsar, kartonger och fodral.


Spana in lådorna!

Innehållet får ni se när jag kommer hem. Men jag kan säga att ett par av skorna var de högsta jag någonsin ägt. Nu är det bara en timma kvar på jobbet, sedan ska jag hem och käka för att senare dra iväg till min torsdagsspinning. Lite träning innan resan kan kanske behövas!

Tjing!



Paket till mig

Igår hämtade jag ju två paket. Ett av dem var sjukt stort! Den ena var från Nelly och innehöll en rosa söt topp från Juicy Couture med texten Juicy girl på:
 
     
Den var faktiskt både söt och satt bra på. Dessutom normal i storleken till skillnad mot veloursettet vars överdel är ganska liten i storleken!

Klänning från Modström:

Den gör sig inte alls rättvis på bilden. Men ni får se den på någon gång, kanske i en partyoutfit med röda klackar. Hihi! Fin och skön är den i vilket fall.


Även ett par Hanky Pankys fick följa med, som alltid vid mina Nellybeställningar. Skönda undies.

Torsdagsoutfit

Halloj!

Snart är arbetsveckan slut och min semester börjar! Två veckor med sol och bad. Mmm! Igår var jag och hämtade ut två paket som var över min förväntan. Jag visar innehållet senare.

  
Klänning, Gina tricot
Strumpbyxor, MQ
Skärp, Från Rhodos
Armband, bl.a Cocoo.se
Jeansjacka, H&M
Tygskor, H&M
Väska, Friis & Co

Ha en bra torsdag!


Två dagar kvar..

Trött, seg, hungrig..

Rubriken beskriver mig ganska bra för tillfället. Men snart slutar jag jobbet och ska hämta lite paket på posten! Sedan vill jag helst hem och slänga mig i soffan, käka frukt och kolla på film! Vi får väl se hur kvällen slutar. På lunchen idag hann jag med att inhandla det viktigaste inför resan så nu ska väl det mesta vara kirrat. Nu är det bara packning och att invänta tiden som gäller. Och lite jobb och träning däremellan!

Ha en bra kväll!



Nytt linne

Härmodagen hittade jag ett snyggt linne på H&M. Eftersom jag mest använder klänning och kjol - och detta är ett linne i volangmodell - är jag lite osäker. Men jag får börja använda jeans igen helt enkelt!



Det är väldigt skönt och sitter bra på. Dessutom passar svart till det mesta, framförallt jeans! Då är det bara att lägga till röda klackar och accessoarer och jag har en fulländad outfit!

Dagens - Seglarstuk

Goder morgon!

Redan onsdag, galet vad tiden går! Nu sitter jag på jobbet och laddar för denna dag. På lunchen måste jag in och fixa pengar och köpa lite smått och gott inför resan.

  
Blå- och vitrandig topp, H&M (ny!)
Kjol, H&M
Jacka, H&M
Mörkblåa strumpbyxor, MQ
Seglarskor, Skopunkten
Väska, Friis & Co

Ha en bra onsdag!

Bara TRE dagar kvar!



Snart hemgång

Nu får jag snart sluta för dagen. Eller ja, om 25 minuter. Jag är hungrig och trött så det ska bli skönt att komma hem och göra..Ingenting! Förutom att planera och ladda inför resan, men det är bara kul. Idag går The Fashionista Diaries, kl 20 på femman, som man kanske skulle spana in. En amerikansk realityserie. Hmm. Vi får väl se.

I alla fall, snart hemgång! Hej så länge!

Rayban

Ska jag, ska jag inte? Jag vill inte påstå att jag använder solglajjor varje dag. Dessutom har jag mina älsklingar från Pilgrim. Men ändå. Jag gillar både Raybans Wayfarers och Aviators. Jag kan ju alltid kika på flygplatsen på lördag. Yes!




Klassikerna Wayfarers.


Ett par Aviators.

Vad gillar ni dessa modeller?


Bilder: trendvision.se, rayban.com


Dagens outfit - tisdag

Halloj!

Idag blev det en liten sovmorgon, skönt.

  

  
Jeans, Fornarina
Tee, Burfitt (ny!)
Jacka, H&M
Väska, Friis & Co
Skärp, Tiger of Sweden
Skor, Wedins

Jag hoppas ni får en bra tisdag!

Fyra dagar kvar..

Boomerang

Igår på min lilla shoppingrunda blev det även två basplagg, från Boomerang:

  
Ett ljusblå- och vitrandigt linne samt en rosa topp. Basplagg fungerar och behövs alltid! Jag gillar dessa starkt, både sköna och snygga!

Gårdagens shopping - smycken

Nu har jag precis haft lunch och varit ute på en minipromenix. Det är faktiskt rätt skönt när solen är framme!

Igår blev det en del smycken, från Six:

           
Två snygga bruna armband. Dock lite stora för mina handleder, men det fixades!

     
Örhängen som söta pärlor och ett par långa guldiga med löv, ett guldigt hårspänne med pärlor samt två diadem med stjärnmönster, ett svart och ett rött.


Dagens klädsel - måndag

Godmorgon!
 

Jobbdax igen. Denna vecka har jag att göra. Jag måste fixa allt inför Kroatienresan på lördag. Fixa med pengar, packa, köpa nödvändliga saker och så vidare. Men det är ju bara kul!

  

     
Vit topp, H&M (nyköpt igår)
Kjol, H&M (nyköpt igår)
Sandaler, LaRedoute
Örhängen, Six (nyköpta igår). En ny favorit!


Gårdagens shopping:
  
Här är kjolen, mjukt material och jag gillar den verkligen. Dessutom blev det två bastoppar från H&M. Jag är lite inne på sailorrandigt just nu. Mer av gårdagens shopping kommer i senare inlägg.

Nu hoppas jag ni får en bra start på veckan!


Dagens outfit - söndag

Hej! Hoppas ni hade en bra midsommar och midsommardag! Nu ska jag bege mig ut på en shoppingtur för att se om jag hittar något.

  
Topp, Ellos
Kjol, Gina Tricot (ny!)
Sandaler, LaRedoute (nya!)

Ha en bra söndag!



Nya sandaler

Glad midsommar!

Idag har jag tvättat och kirrat lite saker hemma. Snart ska jag börja fixa mig inför kvällen. Jag ska äta middag med vänner och ha det supernajs!

Här är skinnsandalerna jag hämtade ut igår. Från LaRedoute Creation.

     


De sitter som en smäck och verkar vara supersköna!

Nu, dax för lunch! Hej så länge!


Dagens klädsel - torsdag

Hej hopp! Nu är jag hemma efter mycket spring fram och tillbaka. Jag har hämtat ett paket (sandalerna från LaRedoute, visar senare), sprungit hem med det och sprungit dit igen för att skicka tillbaka min klänning från Hope som kom igår. Jag inser att den inte kommer användas.


Här kommer en sen dagens:

  
Topp, glitzy.se
Jeans (igen!), Gina Tricot
Skärp, Tiger of Sweden
Skor, Converse
Skinnjacka, H&M
Väska, Wedins (gammal)

Nu ska jag få i mig något att äta, sedan drar jag iväg på min torsdagsspinning.

Ha en bra kväll!



Sandaler

Klackar i all ära. Men nu finns faktiskt de platta sandalerna som är minst lika snygga. Speciellt till jenasshorts/kjol eller långklänningen!


   Sandaler från DinSko
  Dessa blåremmade sandaler kommer från Nine West
Och dessa guldiga skönheter hittar ni på Asos.
Bilder: dinsko.se, ninewest.com, asos.com


Perfekta på semestern!

Vilka gillar Du bäst?

Maxi dress

Vad tycker ni om långklänningar? Jag har nog känt att det inte är något för mig, men nu har jag min favorit som håller på att sys upp och jag gillar den verkligen. Ett par gladiatorsandaler eller heels till och outfitten är fulländad!


        

De två första kommer från Asos, den gröna från H&M samt den sand/tanfärgade från LaRedoute. Spana för övrigt in klänningarna på Asos hemsida. Det finns så sjukt många fina!

Bilder: asos.com, hm.com/se, laredoute.se


Torsdag

Godmorgon!

Neeej
för förlusten mot Ryssland igår. Vi spelade verkligen inte bra. Man blir ju lite smådeppig eftersom man gärna sett Sverige i kvartsfinal (i final med för den delen). Och jaaa för att jag klarade terminens sista (supersvåra) tenta! Nu har jag mina tre ekonomiår i bagaget. Bara ett kvar.

Sista arbetsdagen för veckan. Det ska bli superskönt att äntligen få sova ut. Idag var det segt att gå upp, men vetskapen om att det är midsommar imorgon gör allt lite lättare. Har ni några planer för midsommar?

Jag glömde kamerakabeln hemma så en dagens får ni när jag kommer hem. Då ska jag även in och hämta ett paket. Jag hoppas det är mina skinnsandaler från LaRedoute. Men jag har en del att vänta så vi får se. Dessutom måste jag bestämma mig flr hur jag gör med klänningen från Hope. Hmm, om jag ska vara ärlig kommer den nog inte användas särskilt mycket.

I alla fall. Ha en trevlig torsdag allesammans!

Dagmar

Idag har jag hämtat ut mitt paket från Branten. Åh, jag gillar verkligen klänningen från Dagmar!

  

Lagom lång, fin modell och den sitter superskönt på. Jag är helnöjd!

Desto mindre nöjd är jag med klänningen från Hope. Den är i strl S, men stor som ett hus. Antingen så är den snygg om man har något som markerar midjan eller också är den gräslig. Jag kan inte riktigt bestämma mig. Den är varken lång eller kort och ser mest ut som ett nattlinne.

Nellyrea

Nelly har dragit igång sin medlemsrea. Det finns en del godbitar. Jag är ju mest insnöad på klänningar så det blev en grå från Moström. Dessutom en rosa tee från Juicy Couture och självklart ett par Hanky Pankys i en fin havsblå färg. Bilder utlovas när paketet anländer.

Annars hittade jag några fler godbitar. Spana in mina favoriter:

     
Bilder: nelly.com

Åh, jag älskar klänningar!

Dagens outfit - onsdag

Godmorgon!

Jag är trött och sliten. Jag behöver sova! Men bara en dag till, sedan är det midsommar och lite ledigt!

  


Linne (nytt!), H&M
Jeans, Gina tricot. Jag har jeans för ovanlighetens skull!
Trenchcoat, Vila
Skor, Wedins
Väska, Longchamp

Hoppas det blir en bra onsdag! Ikväll är det dax för Sverigematchen. Nu måste vi gå vidare, vi håller alla våra tummar!

Spänning

Det är spännande att kika på matcherna i dödens grupp. Jag ser dem samtidigt som min enorma rensning pågår. Galet vad man samlar på sig mycket kläder. Nu är det mest ett bombnedslag med saker överallt. Men skönt när det är gjort och man vet vad man har!

  
  

Hoppas ni har en bra kväll! Godnatt!

Nytt armband

Förra veckan beställde jag några armband och ett dök upp igår.

  
Fint budskapsarmband. Je t´aime. Från Cocoo.se. Dock är det något stort för mina klena handleder, men sånt är livet på en pinne!


Liten bild: cocoo.se



Tisdag

Hej hej! Hoppas ni sovit gott. Nu är det jobb som gäller. Efter jobbet ska jag på en fyratimmars utbildning inom stabilitetsträning med mera. Det ska bli spännande! Det kan vara bra inför mina kommande core-pass jag ska börja köra.

  



Idag:
Tubklänning i seglarstuk, Gina Tricot
Tights och tygskor, H&M
Ljusblå jacka med prickigt innerforder, gammal från H&M (Som sagt, man hittar mycket när man städar).

Ha en fin tisdag!


Balklänning

Jag håller ju på med min garderobsrensning som jag påbörjade igår. Och det finns att göra. Dessutom hittar man plagg man glömt eller roliga saker som man undrar vad man tänkte på när man köpte. Det är så roligt att testa! Jag hittade min balklänning som jag hade på balen när jag gick ut nian. Syrenlila med vita pärlor och mycket kjol. Åh så roligt att testa den, sådär sex år senare.



Nu vill jag gå på bal så jag får användning för denna kreation igen. Man känner sig riktigt prinsessfin. Notera stökigheten i bakgrunden. Men det är på bättringsvägen!

Nu får ni ha en trevlig kväll! Kram!



Skor från Gojane

Nu var det dax för en uppdatering i skohyllan. I fredags beställde jag skor från Gojane. Alltså jag gillar nästan alla paren på sidan, men dessa blev det. Två mer promenadvänliga par:

     


Och två inte lika promenadvänliga par, men ack så snygga:

     

     
Bilder: gojane.com


Vad tycker ni? Nu får vi hålla alla våra tummar att de passar!


Fasta

Förra veckan körde jag en fastekur på tre dagar. Jag köpte ett fastepaket som innehöll massa grönsaks- och fruktjuicer. Först blir man trött och sliten efterson man inte får äta, men man blir snabbt van och får lite mer energi. Man känner sig härligt taggad till att ta tag i saker och ting efteråt. Varför förstöra en kroppsrensning liksom?

Så nu blir det mycket frukt och grönt. Dessutom har jag köpt barer och pulver med extra protein för maximal förbränning och uppbyggnad av muskler när man tränar. Jag vill ju inte tappa muskler, utan bara omforma kroppen.



Efter jobbet drar jag iväg och fyller på förrådet lite.


Måndag

Godmorgon. Usch vad jag har sovit dåligt i natt. Men nu är det jobb som gäller. Efter jobbet blir det bodypump och sedan hem och fortsätta min gerderobsrensning som jag påbörjade igår. Det är ett smärre kaos hemma, men det blir nog bra när det blir klart! Om inte annat sjukt skönt att hitta i garderoben igen och få lite struktur.

  
Dimrosa linne, H&M
Kofta, H&M
Tights, Gina Tricot
Tygskor, H&M
Samt en stor träningsbag. Inte fancy alls. Men praktiskt.

Ha en toppenbra måndag nu!

Hemma

Tjo! Nu är jag hemkommen från en skön helg på landet (eller så skön som den kan bli med förlusten mor Spanien igår). Jag har kikat på Göta kanal I och II och idag har jag faktiskt solat lite. Dessutom har jag sytt upp en maxiklänning från H&M som var lite väl lång. Jag kan visa er bild någon dag.

Imorgon börjar en ny jobbvecka. Bara två veckor kvar till Kroatienresan! Yes! Nu hade jag tänkt öva lite bodypump till morgondagens pass och sedan ska jag starta en garderobsrensning. Nu är det så fullt och stökigt där inne att man blir halvt om halvt småtokig. Och det vill vi ju inte.

Har ni haft en bra helg?




Helg

Nu är det snart dax för helg. Jag blir upphämtad direkt efter jobbet och åker till landet och är tillbaka på söndag. Något som absolut inte får missas i helgen är Sverigematchen imorgon! Spännande! Annars ska jag mest ta det lugnt och läsa lite i "Män som hatar kvinnor". Jag har sagt att jag ska vara duktig och börja läsa så nu är det dax.

Jag önskar er en toppenhelg! Kram!



Epilator

Jag funderar på att köpa en epilator. Men jag vet inte. Någon som provat och blivit nöjd med resultatet?

  
En från Babyliss och en från Braun, 785 respektive 795 kr.

Bilder: eleven.se

Shopping del 2

I måndags var jag ju och shoppade lite efter jobbet och jag lovade att visa det. En kjol, jättefin från Gina Tricot.

  

Och ett brunt linne med fina detaljer från H&M, fint till vita shorts! Dock är jag lite osäker. Vi får se. Men såhär ser det ut i alla fall:



Dessutom blev det ett par snygga gröna skor, också från H&M, med snörning upp på benen. Ni får se dem nästa vecka om det blir väder!

Så är det. Inget glömt.

Kram på er!

Idag - rosa

Godmorgon! Äntligen fredag, tiden går sjukt fort.

  
Jag vill ju helst vara barbent. Men lite för kyligt idag också.

  
Rosa klänning, Ellos
Vitt långt linne (under), Gina tricot
Svart skinnskärp, MQ
Tights, H&M
Skor, DinSko
Jeansjacka, H&M Divided (gammal)
Väska, DKNY

Nu får ni ha en riktigt bra dag!


Och by the way, det är fredagen den 13 idag. Jag är nedrans vidskeplig så lite skakis blir man ju!

Duschen nästa

Hej hej!

Nu är jag hemkommen från mitt spinningpass. Jag passade på att sola också. Jag vet, det är inte bra. Men det var tre år sedan jag gjorde det sist och jag vill inte vara blekast när jag åker ner till Kroatien. Nu är det dax att hoppa in i duschen och sedan packa litegrann. Imorgon efter jobbet åker jag direkt till landet. Det ska bli skönt. Dessutom måste man ju ladda upp inför Sveriegs andra EM-match på lördag. Nu håller vi tummarna! Hörs imorgon igen, krambanan!

Dagmar

Jag har länge velat ha en klänning från Dagmar i min garderob. Nu är detta snart sanning. Åh, hoppas den passar nu. Den är precis min stil. Jag tänker mig röda klackar till. Eller röda detaljer. Såklart.

Bild: Branten.com

Torsdag

Hej på er!

Jobb igen. Idag var det i alla fall lite finare väder, dock ganska kallt.

  
Klänning, Glitzy.se
Skärp, tights, skor och jacka, H&M
Väska, Don Donna

Jag skulle helst gått barbent idag, men det var lite för kallt för det.

Ha en bra dag!



Armband

Jag kände att mina armband behövde en rejäl uppdatering. Jag har spanat runt på några olika.


Detta från Disney Couture/Kyssjohanna.se vill jag så gärna ha, men jag är rädd att det är lite för stort. Det är tydligen 18,5 cm långt. Kanske lite långt om man har klena handleder..

Men annars finns ju dessa i olika färger, också från Disney Couture.

     
Bilder: kyssjohanna.se

Onsdagsoutfit

Nu fungerar det! Bra.

Idag blir det stjärninspirerad klädsel med röda detaljer.

  
Vitt linne, Björn Borg
Kjol med stjärnor, Topshop
Tights, H&M
Kofta, Gina tricot
Seglarballerinas, Skopunkten
Rött halsband, Cocoo.se

Ha en bra onsdag nu! Snart är det helg!



Knas med bilduppladdning

Det fungerar inte att ladda upp bilder eller ta bort befintliga bilder. Jag tycker det är lite småproblem titt som tätt. Igår gick det inte heller! Aja, dagens med mera kommer när det fungerar igen. Fungerar det för er?

Godmorgon förresten!


Ja, vi vann!

Sverige lyckades! Vinst i premiärmatchen i EM mot Grekland. 2-0, underbart!

Nu kan jag sova gott (förhoppningsvis).

Godnatt Sverige!


Bild: dn.se

Klänning

Igår blev det ju lite shopping efter jobbet. Jag hittade en sån nedrans snygg tubklänning på Gina tricot. Grön, glansig och party! Och väldigt jag!

  

Vad tycks?

Mer av shoppingen kommer imorgon. Ikväll har jag (och alla andra?) fullt upp med Sveriges EM-premiärmatch. Jag slutar inte förrän 21.15, så det blir tempo hem!

Tisdagsoutfit

Nu sitter jag på jobbet. Jag höll på att blåsa bort på vägen hit.


En hel H&M-outfit blev det idag.
Till det svart väska, DKNY
Shortsen premiäranvänds idag. Det fick bli leggings till, lite för kallt att gå helt barbent!



Försenad leverans

För en tid sedan beställde jag en turkos klänning och ett par lila kilklackspumps från LaRedoute. Och nu får jag besked om att de inte levereras förrän i mitten av augusti! Suck. Men, den stora sommarrean har startat och jag har kikat runt lite. Jag hittade inte så värst mycket men det blir en beställning på dessa sandaler i skinn i alla fall. Nätta och förhoppningsvis sköna. Och snygga.


Och så hittade jag två söta klänningar:

  

Bilder: LaRedoute.se


Nu ska jag ta mig en promenad till affären. Tjao!


Godmorgon

Jag har sovmorgon idag, börjar kvart i ett. När tror ni jag vaknar? Kl 06.30! Otroligt! Igår när jag skulle upp halv sju var det galet jobbigt. Aja. Idag tänkte jag i alla fall framkalla lite bilder från dop, resor med mera och få in i album. Det blir lätt liggande när man använder digitalkamera. Dessutom måste jag öva in nya Body Pump-passet. Och lite annat smått och gott. Vädret är inte supersommar längre. Jag vaknade till värsta regnet! Vad gör ni idag?

Ha en bra dag!

Dagens

Hej hallå!

I helgen har jag varit på landet och samlat krafter. Jag har badat, solat och myst i sommarvädret! Idag var det dax för sommarens första jobbvecka. Jag har inte jobbat på väldigt länge så det kändes nytt med alla nya kampanjer och så. Men det gick bra tillslut. Efter jobbet blev det lite shopping, en klänning, ett linne, ett par skor med mera. Och så lånade jag en bok om Kroatien där man kanske kan hitta några spännande fakta om landet och några pärlor man bör se. Om mindre än tre veckor bär det av!

  
Idag blev det detta:
Byxor, H&M
Tubtopp, Ellos (premiär idag och den är superskön!)

Nu ska jag kika lite EM-fotboll, dödens grupp!

Ha en skön kväll!

Dagens klädsel

Goddagens!

Sommaren
verkar stanna. Jag har legat ute och latat mig lite idag också. Dessutom har jag tagit en promenad i värmen. Men man blir så matt, orkar ingenting!


Suddigt och snett, men det är bara härligt som jag brukar säga.
Klänning från Gina Tricot. Jag älskar den, så skön och välanvänd.

Ikväll åker jag till landet och slappar där över helgen. Det ska tydligen bli superväder i helgen också! Jag ska även fasta och då passar det bra att vara på landet. Jag kör på en tredagarsfasta och ska se om jag blir något piggare. Så det blir konstiga juicer och te för mig tre dagar framåt från lördag.

Hoppas ni har det bra!

Färdigsprunget

Gah, vad jobbigt det var. För det första dras man med i alla andras tempo i början och för det andra var det galet varmt. Men jag tog mig runt och det var mycket skönt efteråt! God picknick och bilskjuts hem. Skönt att slippa trängas med svettiga löperskor på tuben. Nu är jag färdigduschad och har rena lakan i sängen och nystädat rum. Nu ska jag nog ta och kika på en film eller något. Och smörja in min solbränna som jag börjar bygga upp, som än så länge är lite röd..

Jag har agerat paparazzi också. Han är rätt härlig den där snubben. Peter Siepen som konferencier på Vårruset. Jag var bara tvungen att få med skorna. Är det någon färg han missat?

  

Och så en jättegod choklad. Jag gillar ju inte mörk choklad eller choklad mer bär och sådant i. Och här har vi en mörk choklad med hallonsmak. Kors i taket. Ååh, så god. Lindt Excellence Raspberry Intense. Mmm.



Ha det fint!



Vårruset

Lunchen idag var mysig. Och varm (både maten och vädret). När jag kom hem la jag mig på tomten och stekte. Galet varmt! Mycket varmare än igår. Annars har jag varit duktig och städat och gjort fin hemma. Det känns skönt!

Nu är det snart dax att dra iväg för att springa Vårruset. Om jag ska vara riktigt ärlig är jag inte alls taggad för att springa i denna värme. Dessutom har jag lite smått ont i huvudet.. Men det är ju bara 5 km så det borde inte vara något problem! Men det blir nog ingen topptid idag. Men efter loppet blir det i alla fall picknick och mys.

Ha en härlig kväll!



Sommardag

Godmorgon!

Nu är sommarklänningen och solglasögonen på och jag ska ut och luncha med några vänner. Åh, det är så skönt. Sommarlov, fint väder och superhärligt helt enkel. Till helgen drar jag nog till landet så jag får bada och sola ordentligt! Jag måste också få ta årets första dopp, jag känner att jag ligger efter med det!

Nu ska jag dra iväg.

Ha det bra, alla söta!



Sommarlov

Hej alla glada!

Nu har jag äntligen sommarlov. Tentan igår var svår men jag hoppas ju såklart att det gick vägen! Det känns toppen i alla fall! Idag har jag varit en sväng i stan. Sedan har jag legat ute på tomten i värmen. Det blåser inget här heller så det blir sjukt varmt. Nu har jag precis tagit en skön kalldusch och sitter och käkar fil och müsli. Ikväll är det spinning som vanligt. Ååh, jag har sommarlov! Förhoppningsvis mitt sista. Vi denna tid nästa sommar borde jag vara en nybakad ekonom.

Imorgon är det dax för Vårruset. Jag har inte sprungit på länge nu, men man får ta det som en kul grej. Dessutom är det picknick efteråt.

Hmm, nu ska jag nog gå och fixa lite saker.

Vad gör ni idag? Ha det underbart!

Snart sommarlov

Heeeeej på er!

Jag hoppas jag har varit saknad när jag suttit hemma och deppat med plugg och tentaångest! Imorgon smäller det. Då får jag min dom. Nej, men imorgon går tentan av stapeln.. Sedan är det sommarlov. Helt otroligt! Då ska jag verkligen vila, mysa, fixa naglarna, läsa glassiga tidningar, låna någon härlig bok och verkligen försöka få lite saker gjorda som jag skjutit upp ett tag. Och sola. Nu får vädret se till att hålla i sig! Sedan blir det jobb, Kroatienresa och mer jobb.

Jag återkommer! KRAM!



RSS 2.0