Filmtajm

Nu är det snart dax för lite film. Sedan ska jag gå och sova. Det är snart tenta så det kan vara bra att vara utvilad.. Dessutom sker omställning av klockan i natt, glöm inte det! (En timma framåt.)

Just nu är jag allmänt shoppingsugen. Vill ha både det ena och det andra. Dessutom skulle en garderobsrensning vara på sin plats. Och en grundlig städning. Eller en fika på stan. En partykväll. Mys med vänner. Sådant är extra roligt när man har en stundande tenta. Usch. Mycket tentasnack. Men om 1½ år är det över och jag är en färdigbakad ekonom. Det känns bra.

Film var det.

Ha en fin lördagskväll!



Hermès

Detta armband från Hermès har jag spanat på ett tag. Och jag vill verkligen, verkligen ha det! Vad tycker ni? Är det inte snyggt? Dessutom i guld. Mmm!

image315
Bild: hermes.com


Även denna färg faller mig i smaken. Svart och guld fungerar till allt och är ju rysligt snyggt. Jag har svårt att bestämma mig för vilken jag gillar bäst.

Jaha, då har vi en sak till att sätta upp på önskelistan.


Lördag

Godmorgon!

Jag har just käkat frukost och micropeelat ansiktet. Idag blir det plugg (ovanligt?) och kanske en promenad eller något annat trevligt. Usch, kan det inte bara bli måndag så jag kan ha tentan överstökad. Usch, såhär innan är man ju inte människa. Men det är trots allt lördag. Och jag har (förutom måndag) en rolig vecka att se fram emot! Dessutom har jag ett paket att hämta på posten. Spännande!

Ha en bra lördag!



Trött

Nu är jag hemkommen från mitt första Activiospinningpass. Jag tror jag fick med deltagarna, men det krävs lite övning med pulsen så det ska det bli. Någongång. Det kändes i alla fall helt okej. Nu är det dax för duschen och sedan ska jag sova. Imorgon bär det iväg till skolan. Jag vet inte när jag var där senast så det bli till att klä på sig lite mer fancy kläder än vad jag haft de senaste dagarna. Något annat än mjukisdressar vill säga. Jobbigt, jag måste sticka näsan utanför dörren. Haha!

Nej ni. Nu ska jag duscha!

 Imorgon är det fredag!


På återseende!



Kate Moss för Topshop

När vi ändå är inne på det gula temat..

image312
Bild: topshop.com


Den här klänningen gillar jag starkt. Det är precis min stil. Den finns även i vitt för den som inte vill bära gult.. För övrigt finns det en del fina ting från fröken Moss hos Topshop!

Godmorgon förresten!

Jag har en pluggdag framför mig igen. Usch, vill bara ha tentan överstökad. Jag drömde till och med om den i natt. Mardröm såklart. Aaah!

Ha det tipptopp!



Gult är fult?

Såhär lagom när påsken är över bjuder jag på lite gula härligheter:


image310
Lackpumps, forever21.com
Klänning, forever21.com
Lackballerinas, ellos.se
Väska, leredoute.se
Leggings, ellos.se
Ballerinor från Björn Borg, ellos.se
Bikini, Puma, ellos.se

Jag skulle kanske inte ha allt detta på samma gång. Men att bryta av med färg är absolut min melodi!

Har för övrigt en ny kategori: Inspiration. Här får allt hamna som jag inhämtar inspiration ifrån. Kort och gott.

För övrigt igen. Det är våffeldagen idag. Glöm inte att äta våfflor! Själv är jag lite före min tid och intog mina igår.

Ha det toppen!

High heels

Från Ellos.se. Jag gillar dem verkligen! Snyggt + budget. Det är ju toppen! Jag gillar nog de metallicgråa mest. Eller kanske de svarta. Jag vet inte riktigt!

image307  
image308

   
image309

Bilder: ellos.se


Vilken är din favorit?


Tisdag

Godmorgon!


Nu sitter jag här och äter frulle och ladar för en hel dag med plugg. Håll tummarna för att koncentrationsförmågan är på topp. Jag var ute en liten kortis i morse. Alltså, det är ju sjukt mycket vinter! Kunde den inte komma när det ska vara vinter? Nu vill jag ju ha vår, våriga kläder och mysigt solsken. Visst är det fint ute. Men jag vill fortfarande ha vår. Nu!


image306
Så här ser vintern ut hemma hos mig!

Ha en fin tisdag!



Annandag påsk

Hej gott folk!

Hoppas ni alla haft en bra påsk. Det har jag. Förutom att äta har jag inte gjort så mycker mer. Men eftersom jag gillar att äta kan man sammanfatta påsken som en bra sådan.

Gaaah, idag är det en vecka (Ja, EN vecka!) till min mastodonttenta. Helt galet fruktansvärt. Så i en vecka kommer jag inte ha mycket till liv. Kommer väl mest ligga och nervösplågas och yra. Men det kan ju faktiskt gå vägen också. Och det är väl det jag önskar, hoppas och satsar på! Så håll tummarna!

Nu ska jag återgå till onyttighetsätandet. Imorgon är det slut på det!

Tjaoo!

Jennifer Lopez tvillingar

Då var det dax för nästa kändis att visa upp sina nya tillskott. Jennifer Lopez och Marc Anthonys tvillingar Max och Emme. I People såklart:

image305
Bild: Här

Man kan ju inte säga annat än att de är för underbart söta! Nu får vi se vem som är näst på tur i Hollywoods babyboom..

Ha en fortsatt bra dag!

Jobbintervju

Hej på er!

Igår var jag på jobbintervju. Ett ekonomijobb som vore toppen att ha och som passar min utbildning som handen i handsken. Och guess what, jag har fått jobb i sommar! Jaaa! Underbart.

Idag har varit en slapp dag. Jag har inte riktigt pallat med någonting. Jag försöker varva med att lära in det nya bodypump-programmet och plugga lite. Men det är ju långfredagen idag. Det måste ju betyda att dagen är lång, längre än andra, right? Och då har jag ju inte brottom. Än.

Det är ju i alla fall otroligt skönt med lite ledighet. Inga pass, ingenting. Jag kan träna precis när jag vill. Jag behöver inte åka iväg varje kväll. Jag har lediga kvällar. Det är guld värt!

Nu ska jag göra annat. Hej svejs!

Onsdag

Hej på er. Hoppas ni mår finemang!

Jag sitter och pluggar, ska strax dra mig neråt och käka lite lunch. Vad har hänt? Det har blivit vinter igen. Galet. Nu ser dessutom himlen väldigt arg ut. Det är alldeles svart ute. Det är ju för sjutton snart påsk. Jag som vill ha soligt och mysigt påskväder. Inte vinter/slask/regn/gråtrist väder! Men det är bara att gilla läget antar jag.

Jag kommer vara ledig i fem dagar framåt från imorgon. Inga pass, ingen skola (okej, måste råplugga men i alla fall). Helt galet skönt. Jag vet inte en kväll jag var ledig senast! Nu ska jag se till att återhämta mig genom att stoppa i mig så mycket godis jag bara kan! Skönt!

Nej ni. Ha det prima. Puss och hej!



Pumps

Här om dagen införskaffade jag mig ett par nya high heels från Donna girl!

image302   image303   image304

Jag gillar dem verkligen. Den enda kruxet är bara var jag ska förvara alla skor. Men det problemet skjuter vi på framtiden just nu. Back to pluggandet! Ikväll blir det ett spinningpass! Ha det greatans så länge!

Puss o hej, leverpastej!



Klänningar

Godmorgon! Jag har precis käkat frulle och tagit en liten shoppingtur på nätet. Jag är ute efter en småblommig klänning för att liva upp det trista vädret med. Jag hittade dessa två färgklickar (dock ingen småblommig, men nästan):

image296         image297
Bilder: hm.com/se

Den turkosa klänningen var den jag ville ha tidigare, men som var slut. Och nu finns den. Ja, ja ja! Den andra är, kors i taket, en långklänning. Vi får se vad jag tycker om den. Just nu är jag lite småförtjust. Men jakten fortsätter efter en småblommig liten sak!

Ha en bra dag så länge!


Vårtecken

Nu har jag varit ute och tagit en promenad med mor min. Titta vad vi stötte på:

image294


image293
     
image295


Dessutom är vädret lite mer vårigt än det varit de sista dagarna (ok, veckorna!). Så skönt!


Söndag..Igen

Hoppas ni hämtat er från Melodifestivalen igår. Jag är fortfarande lika glad och tycker att Charlotte är en värdig vinnare! Jag håller alla mina tummar för kvalet och senare (förhoppningsvis) finalen i Belgrad. Men, nog om det.

Idag är det söndag. Jag tycker att jag säger det nästan varje dag (ok, omöjligt eftersom det bara sker en dag i veckan, men ändå!). Men visst går tiden i ett sjukt tempo? Fast det betyder ju att det snart är sommarlov och det är verkligen inte helt fel!

I natt har jag drömt om Mulberryväskor och Louboutinskor. Åh, vad jag vill ha! Ska ha!

Nej ni. Dax att starta söndagen!

Ciao!



Jaaaa!

Perrelli till Eurovision! Jag säger inget mer! Äntligen är det över, vilken pers! YES! Nu är det bara att börja ladda inför det stora! Vad tyckte du?

Godnatt!

Blue dresses


image286   image287   image288
Bilder: asos.com

Ååh, jag älskar klänningar. Här har vi några i den blå färgskalan. Snygga eller vad? Jag har blivit helt såld på snygga klänningar. Dessa ger habegär så det räcker och blir över! Vilken är din favorit? (Btw, den första och andra från vänster är samma modell fast med olika knytning i midjan. Fiffigt!)


Tidigt

Godmorgon!

Nu är det fredag. Igen! Jag sitter på jobbet och är trött. I helgen ska jag verkligen sova, eller försöka i alla fall! Imorgon kommer helgens höjdpunkt: Melodifestivalen! Jag laddar för fullt! För övrigt är vädret inte särskilt underbart. Helt igengrodd himmel. Usch!

Jag hoppas ni får en bra dag!

Paketet

Nu har jag äntligen hämtat ut mitt paket. Det var från Ellos, och tänk att allt passade toppen!

image283   image284   image285

En röd tubtopp, skön och underbar. Jag vill ha fler!
Tee i sjömansstuk. Helt vanlig. Och skön.
En blå (som jag även har i rosa och supergillar!).
Och min nya klocka. I like it!

Nu ska jag springa iväg till skolan!

Puss på er!



Måndagens shopping del 2

Lite sent sådär. Men eftersom min tid är ytterst begränsad får det bli några dagars förskjutning här. Det blev i alla fall en Mimmi Pigg-tröja (såklart!) från H&M:

image279


och finally: Mirakelkrämen. Jag har velat ha den länge och nu är den min. Då får vi se om jag blir 20 år yngre på några veckor. Men vänta lite nu. Då skulle jag ju bli bebis igen. Jaja, det är kanske lika bra. Då har man inte alla dessa shoppingproblem att ta itu med..

Nu ska jag hoppa in i duschen och sedan ska jag sova. Sköönt!

Ha det tipptopp!



Tisdag

Jag har redan varit i skolan, kommit hem och käkat lunch med mycket mera. Det betyder att jag gick upp galet tidigt imorse. Det betyder också att jag är sjukt trött och skulle behöva sova..

Men nu ska jag plugga, öva bodypump och så. Ikväll är det spinning.

Hej så länge!


Dagens shopping

Hej hallå!

Mellan jobb och skola hann jag med lite shopping, bland annat en klocka, modell större. Jag har ju letat efter en ett tag nu och jag har hittat min "the one"! Det är en Regal, från Ur&Penn:

image278



Jag är topennöjd! Mer hinner jag inte med idag. Nu ska jag sova och gå upp aptidigt imorgon!

Godnatt!


Miss Sixty - peeptoes

Spana in dessa snyggingar från Miss Sixty! Återigen har jag blivit lite kär. Dessa var fruktansvärt snygga, perfekta och alldeles underbara. Jag kan inte hitta minsta lilla fel. Ååh!
image276

image275
  

Ni hittar dem på asos.com (bilder: asos.com)

Jag är verkligen på shoppinghumör och då är det livsfarligt att sitta framför datorn. Det är ju så lätt. Klick, klick!

Måndag

Hej och goddag alla sötnosar! Det är måndag och nu är det dax att ta tag i allting. Då menar jag allting! Och det är en del. Plugg, plugg, välmående, sömn, plugg, jobb, träning och en massa annat. Sömnen vet jag redan nu kommer gå åt skogen denna vecka. Ska upp sjukt tidigt typ alla dagar. Men i alla fall..

Nu sitter jag på jobbet och fryser som bara den. Det är sjukt kallt här. Fingrarna bli lite sega när man sitter och knapprar på datorn. Dessutom är jag hungrig. Nu ska jag ta en kopp te! Kors i taket. Jag gillar inte te, men jag ska lära mig!

För övrigt är jag sjukt shoppingsugen. Men jag har ett paket som ligger och väntar på mig på posten. Nyfiken i en strut är jag. Men jag tror inte jag hinner hämta det idag. Men den som väntar på något gott..

Ha en toppenbra måndag!



Utmaning

Jag har blivit utmanad av Vexy

Fyra arbeten jag har haft i mitt liv
- Reklamutdelare
- Sandys
- Telia kundtjänst
- Spinning- och Bodypumpinstruktör

Fyra filmer jag kan se om och om igen
- Skönheten och Odjuret, Aladdin, Lejonkungen... Disney!
- Alla Saw-filmer
- Komedier
- Andra trevliga filmer

Fyra städer jag har bott i
- Stockholm (på söder)
- Stockholm (söder om söder)
- Jag har inte bott på fler ställen

Fyra TV-serier jag gärna ser
- Grey's anatomy
- Du är vad du äter
- Gossip girl
- Top model

Fyra ställen jag vill åka till
- Thailand
- Landet
- Västindien
- Ett varmt och soligt land

Fyra webbsidor jag besöker dagligen
- Hotmail
- Blogg.se
- Olika nätbutiker
- Med mera

Fyra favoriträtter
-
Chilivips
- Mammas lasagne
- Sushi
- Tunnbrödsrulle

Fyra ställen där jag trivs
- I sängen
- I butiker på shoppingrundan
- Framför datorn
- Där jag har kul med vänner

Jag utmanar dig som känner dig utmanad!

Hej så länge!



Söndag

Redan söndag! Jag sitter på jobbet och ska precis börja jobba. Jag har spanat in en klänning på H&M i en supersnygg turkos färg. Och nu är den slutsåld. Typiskt! Jag har hittat små ögonstenar i H&M:s sommarsortiment. Jag gillar bland annat detta skärp som även finns i vitt:

Bild: hm.com/se


Nu önskar jag er alla en härlig söndag!



Lördag

Äntligen helg. Inte för att det egentligen spelar någon roll, jag har lika mycket att göra i helgen som annars. Men det känns åtminstone bättre, andra är lediga med mig. Idag ska jag iväg på årets andra dop. Det ska bli mycket trevligt. Ikväll är det andra chansen i Melodifestivalen. Får absolut inte missas!

Nej, nu ska jag ta tag i ett rättsfall.

Tjao!

Solglasögon

Jag vill ha ett par solglasögon. Jag bara måste (läs: vill) hitta ett par snygga till i år. Frågan är bara vilken modell. Jag har kikat runt hos lite olika märken. Hos Marc Jacobs hittade jag en del pilotglajjor. Hos Pilgrim och Chanel fanns det bågar i liknande modeller.

image272
 
Dessa kommer från Chanel och är modell större i jämförelse med piloter.


      
image271
 
Dessa kommer från Pilgrim och är lite i samma stuk som Chanels.

Bilder: chanel.com och pilgrim.dk

Nu behöver jag tips: Vad skaffar ni för modell till vår/sommar 2008?



Musse-tees

Jag har spanat in några snyggingar på Mussefronten:

image263      image264  
En vit från Urban outfitters, och en grå grån Glitzy.

Och fyra sötnosar från H&M:

        

Bilder: urbanoutfitters.co.uk, glitzy.se och hm.com/se

Nu sitter jag på jobbet och försöker arbeta flitigt! Hoppas ni alla har en bra fredag!

Hej så länge!



Hejsan

Jag lever, men det är väldigt mycket som händer just nu. Jag har mycket att göra. Men jag har inte glömt er, bara så ni vet! Jag återkommer inom kort!

Kramar!

Tisdag

Hejsan!

Jag sitter i skolan, men skulle helst vara hemma och göra..ingenting! Jag har huvudvärk och är allmänt trött. Men ikväll blir det mitt sedvanliga spinningpass på tisdagar. Jag känner att jag har rätt många pass nu. Fyra (nästan fem) fasta pass i veckan, plus jobb och massor med plugg. Men det är bara att kämpa på och plocka ut det positiva man kan glädjas åt.

Nu ska jag vara produktiv och få lite gjort!

Ha en toppentisdag!

Måndag

Ny vecka igen! Hoppas ni haft en bra helg! Jag sitter i skolan och ska plugga lite. Senare har vi seminarium och sedan ska jag köra spinning på ett nytt ställe, det ska bli toppenkul!

Jag känner att fantasin inte flödar just nu. Men jag hoppas ni får en strålande bra måndag!

Kram!

Melodifestivalen - deltävling fyra

Jaaa! Perelli och Bengtzing är vidare till finalen! För en gångs skull tycker svenska folket som jag! Det är riktiga schlagerlåtar det ska vara, inget annat trams! Nu är det bara att börja ladda inför andra chansen nästa vecka! Vad tyckte ni om kvällens tävling?

Nu ska jag fortsätta min lördagskväll!

Hejsvejs!

Klocka

Jag har kommit på att jag vill införskaffa mig en ny klocka, modell större. Inte för att jag alls är i behov av en ny. Men hur ofta är jag i behov av nya saker? Hmm..

Jag hittade denna på Ur & Penn, från Jet Set (1198 kr):

image262
Bild: uropenn.se

Jag har tänkt att jag ska kolla runt lite till. Kruxet är ju att mina handleder är praktiskt taget obefintliga (med en rejäl överdrivning, dock) så även små klockor bli stora tyngder på mina handleder. Men jag är nog ändå lite småkär i denna.. Andra klocktips?



Helg

Det är underbart med lördag. Dock är vädret inte lika underbart. Ösregn, grått och trist! Men då är det ju tur att man kan sitta hemma i värmen och mysa och se fram emot Melodifestivalen ikväll. Jag älskar verkligen Melodifestivalen och hela schlagerfesten! Vad tycker ni om Melodifestivalen?

Ha en toppenlördag!


RSS 2.0