Shopping

Gårdagens inköp:

image153
En underbar kjol med fickor i sidorna. Jag är såå nöld med denna kjol. Den ser något grå och dammig ut på denna bild, men den gör sig sjukt mycket bättre i verkligheten!


image154
Cool tubtopp som jag blev lite förälskad i. Undrar när man slutar bli förälskad var dag?


Och sist, men inte minst, denna tubklänning:
image155
..som inte heller kommer till sin rätt på denna bild. Men snygg är den!

Allt kommer från H&M, otippat?!

Nu ska jag försöka ta några extra krafttag med plugget för att sedan kunna ta lite ledigt. Ska väl kika på Idol som de flesta andra!

Ha en fin fredag!


Uppe med tuppen

Godmorgon!

Imorse höll jag ett spinningpass kl 07.00. Så nu sitter jag här, färdigduschad och har hunnit äta frukost i två omgångar. Snacka om att dagen blir lång och fylld med mer energi. Och det behövs ju. Måste råplugga nu inför tentan nästa vecka. Usch är nedrans stressad! Men igår hann jag i alla fall med lite shopping, kan visa senare under dagen!

Hämtade förresten ut Saw-filmerna igår. Snabb leverans. Beställde i förrgår och fick paketet igår. Det kallar jag turbo!

Ha en fin dag så länge!



Saw I-III

Nu har jag äntligen beställt boxen, Saw 1-3! Nu saknas bara någon att hålla i handen!

image149
Bild: cdon.com


Take care!


Paketet

Detta var något av det som låg i paketetr från H&M:

  
Paljettkjol och en halvglittrig svart topp

Nu måste jag plugga. fast jag har nada lust! Ikväll ska jag i alla fall vicka ett spinningpass så jag har något kul att se fram emot!

Ha det great!



Kronisk trötthet

Godnatt!

Nu ska jag duscha, borsta tänderna och sedan sova! Imorgon blir det plugg för hela slanten, så bra är ju att vara utvilad! Fast jag undrar om jag någonsin blir helt utvilad. Jag går liksom runt och är ständigt trött. Jag tror jag saknar en massa näringsämnen och vitaminer för så här trött kan det inte vara normalt att vara. Jaja, duscha var det jag skulle göra..

Sov gott, dröm sött!



Tisdag

Halloj!

Nu sitter jag här och ska försöka plugga litegrann, men attans vad segt det går! Jag vill ha jullov, NUU! För övrigt har jag varit och hämtat ett paket på posten, lite kläder, yeees! Alltid något som kan lätta upp den trista pluggstämningen. Tänkte jag skulle visa vad som fanns i paketet, men batterierna var slut i kameran. Återkommer när de är färdigladdade!

Ha en fin dag så länge!

Måndag

Måndag och en ny vecka med nya tag. Måste verkligen plugga, usch och fy. Nu är jag mest sugen på att ta en rejäl shoppingtur och shoppa loss eller kanske åka på en weekend någonstans, men det får vänta ett tag. Senare blir det en tripp till skolan och efter det blir det jobb.

Ha en fin dag!

Avklarad utbildning

Nu är denna galet långa, jobbiga helg över. Jag har aldrig klämt in så här mycket träning på en helg. Kommer ha galen träningsvärk imorgon. Men det gillar vi. Då känner man att man gjort något. Nästa nervösa moment blir när jag ska hålla klass med en annan instruktör och sedan när jag ska köra själv. Men först ska jag lära mig det nya programmet, vilket lär ta ett tag. Men då har jag ju något att göra under julen, great!

I kommande vecka ligger ett STORT fokus på plugg, plugg och åter plugg. Jag måste råplugga till min tenta. Usch, inte kul! Men bara jag får klämma in lite träning så ska det nog gå bra!

Nu ska jag duscha, sedan sova. Och jag lovar, jag kommer sova som en stock och inte tänka på hur jag ska röra skivstången i takt med musiken.. 3-2-1-upp..ner på 4...upp på tre, ner på ett.. Ojoj, tror jag blivit skadad! Haha!

Godnatt!



Utbildningen

Idag har det varit BodyPump-utbildning HELA dagen. Mycket att ta in både fysiskt och psykiskt! Direkt när man kommer hem var det bara att sätta sig och råplugga till skolan OCH lära sig koreografi och teknik till imorgon. Galet vad jag kommer vara trött när jag ska utföra min första låt inför gruppen!

Nu måste jag bara sova. Men först dusch och borsta tänderna. Godnatt!



Body Pump

YES! I helgen ska jag utbilda mig till Body Pump-instruktör. Blev helt paff när jag fick frågan. A dream come true liksom! Fast med allt positivt kommer såklart en massa negativt. För det första har jag verkligen inte någon som helst tid för detta, borde egentligen råplugga varje sekund av mitt liv just nu. För det andra kommer massa nervöstankar. Tänk om jag inte klarar av detta. Tänk om jag inte kommer lära mig koreografin. Usch, jag är lite nervös. Och stressad. Aja, jag är mest glad i alla fall. Bäst att fokusera på det positiva!

Tjoa!

Jobbar

Sitter och jobbar, men borde egentligen vara hemma och plugga som bara den. Men men, imorgon ska jag fösöka plugga, men det är så fruktansvärt trist! Imorgon ska jag även ha ett spinningpass, klockan 07.00! Japp, du läste rätt. Kl 07.00 sitter jag på cykeln och svettas. Så morgondagen kommer förmodligen bli en väldigt lång dag eftersom jag kommer gå upp galet tidigt. Men det som överväger är att det är så fruktansvärt kuul! Ska dessutom vara på ett nytt ställe imorgon där jag aldrig tidigare hållt pass så det ska bli lite spännande!

Men nu: Fortsätta jobba. Snart rast!

Hej så länge!



Plugg, plugg

Nu sitter jag och läser en stor, tung, tjock bok och det går väldigt segt. Det kan ju i och för sig bero på att det finns så mycket annat som är roligare att pyssla med än att plugga. Men målet är att läsa 50 sidor om dagen. Vi får se om jag lyckas! Så synd är det om mig just nu.

Kram!



Kista galleria

Nu har jag varit i Kista galleria med en vän och shoppat lite. Har bland annat hittat ett par supermysiga och väldigt håriga vantar. De ser ut som två marsvin ungefär! Kan visa mina fynd imorgon. För övrigt måste jag bara berätta att det var väldigt duktigt av mig och min vän att hitta ända till Kista galleria, det är ju faktiskt genom hela staden!

Nej, nu kikar jag "Fredag hela veckan". Är det någon som inte gillar detta underbara humorprogram? Imorgon blir det ett tidigt Body Pump-pass och på kvällen är det dax för helgens utågång, däremellan ska jag försöka klämma in lite plugg.

Godnatt!



Shopping

Trots shoppingstopp har jag nu lag in en ny beställning från H&M. Jag skäms över att inte kunna hålla fingrarna i styr. Men för det första har jag inte shoppat på ett tag och för det andra är det ingen jättesumma det handlar om.

image142  

En svart paljettkjol
image143      image144
Och lite uppdatering till träningsgarderoben: En grön träningstopp och svarta byxor med dragledja vid bensluten.

Ha en fin dag!



Funderar

Funderar på att det finns mycket att fundara på. Här i bloggvärlden är allt ibland så himla falskt, spydigt och elakt samtidigt som det också kan vara underbart, mysigt och ett väldans trevligt sällskap. Jag är glad att jag (än så länge) inte råkat ut för elaka kommentarer, svartsjuka och annat trams. Men att det existerar har väl alla insett nu? Jag kan bli så irriterad och förbannad när jag ibland läser både bloggar och kommentarer som bara skrivs för att klanka ner på någon. Är detta kul? NEJ, det är det inte! Mer än så har jag inte att säga. Just nu.

Jag önskar i alla fall alla en riktigt trevlig kväll!

Dagens

Det var länge sedan, men nu kände jag att det var dag (läs: Nu hade jag tid).


image140
Sidenkjol, LaRedoute
Leggings, Gina Tricot
Linne, Björn Borg
Kofta, Zara

Till det blir det stövlar från Skopunkten, som jag förövrigt gillar mer och mer för var dag och min stora träningsbag, sexigt va?

Nu ska jag strax iväg till skolan och ikväll blir det träning. Ska köra Body Pump.

Ha en toppendag!



Smashbox

Har hittat tre Smashboxprodukter jag skulle vilja ha. Nu finns det så mycket (och dyra) saker på min önskelista att jag bör vinna på lotto (ingen skitvinst då, utan en räjäl miljonvinst) för att kunna finansiera mina önskningar! Men man kan ju beta av lite i taget.

image136
Smashbox Conversion Cream to Powder Foundation, 320 kr

image137
Smashbox Foundation Stick, 310 kr

image138
Smashbox Decadence Blush, 215 kr

Bilder: eleven.se

Men jag vill ju fortfarande ha en foundation från id

Ha en fortsatt trevlig dag!

Snö!

Det är värsta vintervädret ute, men så fint och mysigt! I alla fall att titta på. Men inte lika mysigt att gå en 40-minuterspromenad i, speciellt inte när det blåste till! Men nu sitter jag på jobbet, har käkat min frukost och nu är det dax att kolla in om det finns något roligt på nätet..

Ha en bra vinterdag!

Grattis mamma!

Nu sitter jag och arbetar igen. Det är måndag och en hel vecka tills det är helg. Typ. Idag fyller mor min år så ett STORT grattis till henne. Ikväll ska vi fira rejält! Back to work!

Tjoaa!

Jätteglad!

Jag är jätteglad, för jag har fått ytterligare ett fast spinningpass till våren, i idrottshallen där jag typ är uppväxt och har tränat hela livet ..typ! Såå underbart! Jag älskar det!

Ville bara säga det! Tjao!

Shopping

Igår hittade jag två par supersöta knästrumpor på H&M. Denna höst är jag helt fast i strumpbyxe- och strumpdjungeln!

  

Nu ska jag iväg till stan en liten stund. Borde egentligen råplugga med tanke på hur mycket jag har att läsa. Men det är ju inte alls lika kul som allting annat! Usch, blir alldeles trött. Men det ljusa i mitt liv är att jag får leda spinningpass och träna! Det är det jag lever för just nu!

Ha en bra dag!



Iväg

Nu ska jag iväg och shoppa farsdagspresent och present till mammas fördelsedag. Svårt. Sedan bli det till att jobba sent!

Ha en bra dag!

33,3% fjortis

Hahaha! Jag är 33,3% fjortis enligt fjortispoäng.se. Men är inte det väldigt mycket? Det betyder ju att en tredjedel av mig är fjortis. Det var ju inte kul. Att vara fjortis förknippar jag ju med något vääldigt negativt. I alla fall. Får väl gå och sova på saken och göra testet imorgon igen. Kanske är jag mindre fjortis på morgonen?

Tjingeling!



Prins Charmig

Nu har jag överlevt veckans första dag. Jag hade en underbar morgon för jag hälsade på min vän och hennes nyfödde lille man. Han var underbart söt och charmig (synd att det är så stor åldersskillnad bara, hihi). Sedan var det skoldax med ny kurs och ny litteratur att inhandla. Lika kul som alltid. Not. Sedan fick det bli ett pass på gymmet, rygg, biceps och mage och visst känner man sig hundra gånger starkare OCH gladare efter ett gymbesök. Sedan hem och käka pannkakor och det var himla mumsigt! Och sedan hamnar man här, som vanligt. Men nu ska jag faktiskt sova. Jag ska bara..

Sov gott!



Söndagslyx

Söndag igen. Imorgon börjar en ny kurs i skolan och jag har ingen ork för det. Jag önskar att dygnet hade minst 36 timmar så jag kunde hinna med allt jag ska och lite till.

Idag ska jag inte göra något speciellt, mest slappa. Ikväll ser vi upplösningen på "Ensam mamma söker" så då vet ni vad jag har för mig. Mucho spännande! Det enda kruxet är att det går samtidigt som "Sandor slash Ida", som jag också vill se. Men jag får väl helt enkelt spela in filmen. Dagens i-landsproblem. Jag kanske skulle ta ett skönt bad också, smörja in mig med ansiktsmask och lotion och bara skämma bort mig själv. Det är ju trots allt söndag!

Vad har ni för er?



Bakisdag

Det känns som söndag idag!

Igår var jag ute och det var sjukt kul. Spenderade många timmar på dansgolvet och det får man minsann lida för idag, ont i fötterna! På hemvägen lyckades bussen fastna på något konstigt sätt i en korsning och där sitter man, mitt i snöstormen ocg vet inte vad man ska göra. Men det löste sig tillslut..

Nu är jag trött, har ont i kroppen och vill bara dega (vilket jag gör). Ikväll blir det filmkväll med en vän.

Tjao!



Utgång!

Nu är det dax för utgång. Det ska bli sjukt kul!

Ha en bra fredag!



Shopping + utgång

Godmorgon!

Idag ska jag åka en tripp med päronen. Ikväll blir det utgång! YES! Ska bli superkul. Jag är taggad till tusen. Det känns som det var en evighet sedan jag var ute senast. Det är alltså dax nu!

Här är linnet jag fick med mig från tjejkvällen. Härlig färg tycker jag!

image130


Vad ska du göra idag?


Läggdags

Jag förstår inte hur man alltid lyckas fastna framför datorn. Man tänker oftast "Bara kolla mailen, bara en liten stund." Denna lilla stund har nu utvecklats till timmar. Jag har inte ens duschat, skandal! Spinningpasset gick bra i alla fall. Jag hade ett nytt pass idag och jag fick höra att det var jobbigare och då känner jag att jag har lyckats. Det är så himla kul att hålla i spinningpass. Värsta energin som flödar! Så är det. Men nu ska jag i alla fall hoppa in i duschen, borsta tänderna och sedan krypa ner i min otrooligt sköna säng!

Godnatt, sov gott!



Nu: Träning

Idag har jag verkligen inte gjort något särskilt. Jag har lyssnat in mig på  mitt nya spinningpass som jag har premiär för ikväll och jag har glott lite TV. Nu ska jag iväg och gymma lite bröst,  triceps och mage och ikväll blir det spinning!

Ha det gott!



RSS 2.0