Naglar i neon

Igår införskaffade jag mig två nya lack från Depend. Ett neonrosa och ett mer diskret laxrosa/beigeaktigt. Det neonrosa ska jag nog inviga ikväll, tillsammans med vit klänning med gulddetaljer. Jo man tackar. Det kan nog sluta bra det här.

  
 Det är ännu mer neonfärgat än vad bilderna visar! Riktigt lysande!


Lördag

Aah, igår var jag och såg Batmanfilmen och den var så bra! Det var dock lite sorgligt att se Heath Ledger, men oj vad han spelar bra! Nu sitter jag på jobbet och väntar på att få sluta för då vet jag att kryssningen närmar sig. Det ska bli så kul! Trevlig middag med vänner, taxfreeshopping, party och när man ska hem och sova har man sängen vägg i vägg!

Ha en bra lördag!

Dagens träning

Hej hopp!

Nu är jag just hemkommen från ett Activiospinnpass. Jag körde lite ny musik idag så det var kul. Det blir dock några småändringar till nästa gång.. Imorgon är det fredag, wonderful! Då blir det bio och middag med en vän. Vi ska se The dark knight, så jag hoppas den är bra. På lördag är det lite jobb och sedan bär det iväg på partykryssning med lite taxfreeshopping! Det ska bli så skönt! Det känns som att jag tar sommarlov till på söndag, men sedan är det hårdkör med plugg, träning och allt vad det innebär!


The dark knight
bild: sf.se

Har ni haft en bra dag?

Krambanan!

Kappa vs kappa

Jag är ju som sagt ute efter en höst/vinterkappa nu, gärna i svart A-linjemodell. Jag har hittat två favoriter på H&M och Ellos, 598 respektive 899 riksdaler. Men vilken är snygast?

         
                       H&M                                                      Ellos


Bilder: hm.se samt ellos.se

Bokslukerska

Nja, inte riktigt än kanske. Man jag har i alla fall börjar läsa böcker mer än tidigare. Jag har hunnit två stycken i sommar, varav en är den första boken i Millenniumtrilogin av Stieg Larsson, Män som hatar kvinnor. Igår lånade jag de resterande två, Flickan som lekte med elden som jag har påbörjat nu och Luftslottet som sprängdes. Jag hoppas dessa är lika bra som den första!

Bilder: Bokus.se


Vad läser ni?

Första skoldagen på sista året

Då var den avklarad, första skoladagen på mitt (förhoppningsvis) sista år på Universitetet. Men det kändes helt okej. Det är alltid lite kaos i början med böcker, papper och allt det där. Men jag ska försöka komma igång från början. Håll tummarna för att jag klarar det! Igår var jag för övrigt ute på middag med mor och far. En fläskfilé Oscar blev det med potatisgratäng och bea och sedan rullade jag i princip hem. Men mysigt var det!

Nu sitter jag på jobbet och slutar kl. 21. Då ska jag hem och mysa framför Sex and the city. Imorgon är jag ledig och har inget inplanerat förutom mitt spinningpass på kvällen. Kanse blir det lite span efter the höstkappa, kanske inte.. Det återstår att se!

Ha en bra dag allesammans!



Stickat

Jag har lite (läs mycket) kärlek för koftor. Stickade mysiga ting. Jag hittade en underbar på Gina Tricot här om veckan och den är allt man behöver. Endast 149 riksdaler dessutom.



Jag har även inhandlat en vanlig svart kofta. Från Saint Tropez.

Måndag

Måndag och sista dagen på sommarlovet. Imorgon börjar skolan, sista året! Finally.

I lördags var det Sommarkonventet för hela slanten. Jag gick på lite föreläsningar, ett bodypumppass och 95-minutersspinning. Sedan blev det en toppenutgång och en slappissöndag. Och här är vi nu i början på veckan.

Idag har jag bara tagit det lugnt framför Sex and the city-boxen. Jag tänkte hinna med några fler avsnitt idag. Man måste ju fira sommarlovets sista dag. Suck.

Hoppas ni har en bra måndag. Tjingeling!

Läggdax

Idag har jag varit och hälsat på min vän och hennes son. Jätteskoj! Men nu är det läggdax för imorgon ska jag upp med tuppen och gå på Sommarkonvent 08 där jag ska gå på två föreläsningar, ett bodypumppass samt ett 95 minuter långt spinningpass. Svettigt värre! Vi får se vad det mer bjuds på för härligheter. En hel dag med träning, underbart! På måndag ska jag även kicka igång mitt gymmande är det tänkt. Så vi får se på måndag kväll om jag lyckats! Jag saknar mitt gymmande så!

Läggdax var det. Tjao på er!

Onsdag

Attans, attans att Holm bara blev fyra i höjdhoppsfinalen igår! Han hade ju satsat stenhårt.

I alla fall. Idag är det redan onsdag och underbart väder. Vi får se vad jag hittar på idag. Jag vill fortfarande kika runt på höstjackor/kappor. Så kanske kanske. Men ikväll blir det i alla fall spinning och efter det ett litet möte på träningsanläggningen där jag jobbar. Vi får väl se vad det ger.

Ha en bra dag nu!

Nytt från Style by stars

Jag har fyllt på klänningsförrådet. En sak är nu säker. Min garderob behöver inga mer LDB's. Men man ska aldrig säga aldrig..


En svart i tubmodell. Ååh, så fin.


  
En rosa dröm.

Båda kommer från stylebystars.com.


Godmorgon

Nu har jag haft en vecka på landet och det har varit så skönt. Jag skulle gärna stannat en vecka till. Men jag får nöja mig med att jag i alla fall har sommarlov en vecka till! Idag tänkte kan kanske åka ut och kika på någon höstkappa, annars har jag en helt ledig dag, underbart!

Jag måste bara säga att det var så synd att Kallur snubblade över första häcken igår, attans! Tänk vad hon har laddat inför OS med skadeproblem hit och dit. Man blir nästan lite deppig! Idag är det final för Holm i höjdhopp. Nu håller vi alla våra tummar att det ska gå finemang.

Nu ska jag strax kila upp och göra frulle!


Semester!

Nu drar jag iväg på semester till landet och vilar upp mig! Det ska bli så nedrans skönt!

På återseende!

Reashopping

Förra veckan lyckades jag reashoppa lite. Bland annat dessa godbitar:

  
Tvä klänningar och en kjol, från Gina tricot.

  
En tubklänning från Gina Tricot och sköna undies från Björn Borg.

Hoppas ni har en bra dag!

Tisdag

Gah vad det regnar! Lite mysigt är det ju när man slipper vara ute i det själv. Men helst vill jag ligga hemma i soffan med täcke och massa godis, inte sitta på jobbet. Men nu är det bara tre och en halv dagar till semester!

     
Tee, Juicy Couture (den är rosa, inte orange..)
♥ Gråa byxor, Åhlens
♥ Skärp, H&M
♥ Skor, Din sko
♥ Kofta, Gina Tricot

Ha en bra dag i regnet!

Höstfavoriter



Igår satt jag och spanade in mina höstfavoriter från Ellos.
♥ Grå topp/tunika med trekvartsärm som passar till det mesta.
♥ En säkerhetsnål, modell större, som man kan använda för att stänga stora koftor eller fästa gulliga accessoarer på och ha som brosch.
♥ Vinröd stövlett som bara är sådär jättesnygg med svarta strumpbyxor och svart höstkappa. Eller till något grått.
♥ Chinosarna finns på rea och jag beställde ett par marinblå som kan bli toppensnygga i höst. 75 kronor kostar de, nästan gratis!

Måndag

Så var det måndag igen. Min sista vecka innan semestern. Gissa om den kommer gå långsamt? Men äh, då får jag längta desto längre! Ikväll efter jobbet blir det bodypump och core innan jag får komma hem och duscha och ta hand om mig själv. Jag känner mig lite sliten. I fredags var jag och åt sushi med en vän och sedan såg vi Mamma Mia på bio. Det var en underbar film, precis som musikalen! Vi hann även med lite shopping som ni får se lite senare! I lördags var det middag på Fridays och sedan utgång så det blev ju inte en tidig kväll direkt.. Men vad gör det?

Ha en bra dag!

RSS 2.0