Shopping

Hejsan!

Igår blev det lite mellandagsshopping trots allt!

  
Två klänningar från Gina Tricot som jag verkligen blev kär i och hör och häpna, de var på rea!


"Party tape" för att hålla kläderna på plats, samt strumpbyxor i svart och vinrött.

För övrigt inhandlades en nedrans massa mat till ikväll.

Nu sitter jag och väntar på att mitt nagellack ska torka (vinrött som matchar de nya strumpbyxorna). Men jag har fortfarande inte riktigt funderat ut vad jag ska ha på mig ikväll, förutom nagellacket och strumpbyxorna då. Men det känns som att man ska ha på sig något mer än det..

Hoppas Ni mår bra!



Snart helg

Godmorgon!

Nu sitter jag på arbetet igen. Men det är så underbart att det snart är helg. Då är jag ledig i fyra dagar, UNDERBART! Och så är det nyår också och det är väl underbart det också? Tre underbart i tre meningar, inte illa pinkat. I alla fall. Har inte så mycket mer att säga just nu, jag har i alla fall humöret uppe just nu, trots pissig sömn i natt!

Ha det BÄST!



Jobbar

Godmorgon!

Hoppas ni sovit gott, det har inte jag. Jag som låg med galen huvudvärk igår och var så nedrans trött kunde verkligen inte somna. Men det är så typiskt. Men nu är jag uppe i alla fall och sitter och arbetar. Ingen vila och ingen ro. Dessutom har jag inte spanat in mellandagsrean! Vad har hänt med mig? Men det är kanske lika bra, ofta köper man saker bara för att..

Back to work. Ha det great!



Ajaj

Nu ligger jag här i sängen, helt utslagen! Jag har sådan nedrans huvudvärk att jag inte vet vart jag ska ta vägen. Har levt på alvedon de senaste timmarna..Ajaj!

Hoppas ni mår bättre!

Tomten

Har ju glömt att hälsa från tomten. Här är denna underbara tomte som besökte oss igår. För det är ingen jul utan tomte, det ver ni väl?

image183
Julens snyggaste tomte, tycker jag i alla fall!

Ha en god fortsättning!



Ny lur

YES, yes yes! Jag har beställt en ny lur. En Nokia såklart. Den här blev det. Så nu ska ni slippa höra mitt tjat om favoritluren. Jag beställde ett minneskort också, 4GB. Nu håller jag bara tummarna för att allt kommer innan nyår. Det vore ju skoj!


image173

Tjingeling!


Lutfisk & gröt

Godmorgon på er!

Hoppas ni sovit gott och att ni fick många härliga klappar igår! Idag kommer favoritmaten under julen: Lutfisk och risgrynsgröt. Det tycker jag är så nedrans himla supergott! Hihi!

För övrigt är jag jätteförkyld och går i min egna lilla värld med nästäppa och sådant. Men men, sånt är livet på en pinne.

Nu ska jag se till att komma upp och käka lite frulle så får vi se vilka spännande saker som händer under dagen!

Kram!

GOD JUL

Hoppas verkligen att alla NI har en toppendag! Det är ni alla värda!

Puss och kram!



Dan före dan

Hejsan på er!

I fredags var jag ute och det kanske blev en aning för mycket av det goda. Men det fick jag sona för igår. Jag blev ju nästan sjuk igår. Lämnade sängen ett litet tag för att dra mig till soffan och kika TV. Jag levde på alvedon. Men jag orkade i alla fall dra mig ut och hämta mitt paket! Ååh, Juicy-setet är underbart.

Skulle bara säga det!

Puss på er!



Julklappsshopping

Godmorgon!

Nu har jag just ätit frukost, en STOR tallrik fruktsallad. Det var smarrigt! Nu måste jag dra iväg och köpa julklappar. Jag börjar få halvt panik här nu! Och jag lär ju inte vara ensam i julruschen.. Jag har även bokat in tid för klippning. Det är verkligen på tiden nu. Måste klippa mig och slinga om håret.

Nu måste jag klä på mig och springa ut i det mysiga (men kalla!) vädret.

Hoppas ni får en toppenmysig dag!



Spinningmusik?

Hallå där!

Idag har jag varit ute på en promenix och det var ju superfint väder, men kallt! Nu är det strax dax för middag, sedan ska jag iväg och hålla mitt sedvanliga spinningpass. På tal om det, jag måste fixa nya spinningpass och behöver tips på musik! Så, har du tips på någon låt som är bra att spinna till? Tips mottages mycket gärna!

Dax att byta om, käka och sedan rusa!

Hejsvejs!



Stressad

Nu har jag min första lediga dag på väldigt länge. Typ. Och ändå är jag så nedrans stressad. Har ju en hel lista med saker jag bör ta itu med. Usch, lika bra att sätta igång med detsamma så kanske jag kan känna mig mindre stressad imorgon. Men när ska jag hinna handla julklappar då? Hmm..

Hoppas ni får en bra dag!



Godnatt

Nu ska jag gå och sova, alldeles för sent som vanligt. Förresten, jag har fått fast pass i Body Pump till våren. Superskoj tycker jag! Japp, skulle bara tala om det. Och säga godnatt. Godnatt!

Sov sött!



Juicy-set

Halloj!

Har varit lite deppig nu på kvällen och vad passar inte bättre då än lite shopping? Skämt åsido. Jag har beställt några saker från nelly.se. Det efterlängtade Juicy-setet i marinblått ska äntligen bli mitt! Dessutom blev det några Hanky pankys samt en kjol från American Apparel! Jag är så glad, jag är så glad!

  
(nelly.se)



Nelly.se

Nu har jag spanat in en mängd snygga grejer på nelly.se. Tror nästan jag måste lägga in en liten beställning när jag kommer hem! Julklappar till sig själv är ju toppen! Dessutom har jag varit rätt duktig med nätshoppingen (att inte shoppa alltså, haha)

När jag ändå är här, tänkte jag bara lägga in ett litet klipp på Björn Gustavsson. Ni känner säkert igen honom från "Parlamentet". Han är ju grym! Detta klipp är så bra! :)

 

Ha det fint!



Biobiljetter

Jag sitter här på jobbet och samlar på mig biobiljetter. För varje två bredband vi säljer får vi en biobiljett och jag har just kammat hem min första! YES! Håll tummarna för att jag får fler med mig hem!

Vad finns det för bra filmer att se på bio just nu?



Julklappar

Har ni handlat alla julklappar än?

Jag kommer behöva panikshoppa mina imorgon och på fredag! Men som tur är behöver jag inte köpa till så värst många. Men frågan är bara vad man ska köpa. Jaja, jag hoppas det ger sig.

Då tänkte jag även kika på Hanky Pankys, frågan är vilken färg man ska välja..Hmm

image177   image178   image179
Bilder: bodhi.se

Kram!


5 dagar kvar

Godmorgon!

Så var det onsdag och jag har varit uppe läänge nu. Sitter redan på jobbet och knapprar på datorn. Och längtar redan tills jag får gå hem. Nu är det rätt kyligt ute, men det gillar vi. Det höjer mysstämningen och förhoppningsvis ser vi lite snö till jul! Imorgon och fredag är jobbfria dagar, förhoppningsvis blir de också pluggfria dagar.

Förresten var jag en snabbis på IKEA igår. Fick med mig hem två stora "korgar" att stoppa saker i! Bild kan jag visa senare. Men förvaringsutrymmen är alltid välkomna eftersom jag har så nedrans mycket saker!

Ha en bra dag!


Önskningar

Nu har jag lunch. Och då passar jag på att drömma om alla saker jag verkligen vill ha! Och det är en del och allt är inte till budgetpriser. Men att drömma är ju gratis!

Jag vill ha en Mulberry Bayswater, gärna i svart eller brunt.

Och så vill jag ha en ny mobil, en Nokia såklart. Har ju varit inne på min 6500 Slide och det står jag fast vid! Fast det finns ju en del nya heta modeller..

Och sedan var det ju smink och allt sånt. Men det har jag tjatat en del om nu. Och kläder, men det vill jag förstås alltid ha mer av. Begäret tar aldrig slut. Men det gör däremot mitt garderobsutrymme! Så med andra ord bör jag önska mig en gardero, modell större.

         med mera!  

(Bilder: thephonehouse.se och eleven.se)

Kram!




Tisdag

Idag är det tisdag och en dag närmare den stora dagen! (Julafton för er som undrar). Jag sitter på jobbet och är så nedrans trött. Körde spinning igår plus Body Pump. Det känns idag. Har dessutom inte gymmat på lääänge!

I alla fall. Ikväll är nog den första kvällen jag är ledig på jag vet inte när. Jag har inget spinningpass, ingen skola och inget annat. Jag ska försöka att bara slappa, mysa och så. Men jag måste verkligen städa. Gaah, där försvann den lediga kvällen!

Jag hoppas ni får en bra dag!



Ingen bra start

Godmorgon!

Imorse försov jag mig. Råkade ställa väckarklockan på tiden jag skulle gå hemifrån istället för när jag skulle gå upp. Toppen! Men nu är jag på jobbet i alla fall och har faktiskt fått en timmes extra (!) sömn. Nu väntar en helt okej vecka. Lite jobb, lite ledighet och framförallt träning och shopping! Jag ska försöka lägga plugget på hyllan denna vecka.

Nu håller vi tummarna för att det kommer snö till julafton också. Härlig kramsnö!

Ha en bra dag!



Protect & Perfect beauty Serum

Succén från Boots No 7 har väl inte undgått någon? Från den 9:e kom den in på NK och jag undrar om jag inte ska ta och testa "Mirakelkrämen" för att se om den verkligen är så mirakulös!

image167
Bild: eleven.se (Där finns den för 295 kr med leverans i mellandagarna)



Jobbar

Godmorgon!

Nu sitter jag på jobbet! Det är rätt lugnt här, inte så många som jobbar söndagar! Idag är det tredje advent, så det får bli att gå hem och käka peppisar och lussekissar och dricka lite glögg. Mys! Om åtta dagar är det julafton också och det är väl underbart?

Men jag har massor att göra innan! Måste klippa mig, köpa julklappar, träffa vänner! Och så ska jag jobba också!

Ha en trevlig tredje advent!



Ny plånbok

Idag har jag varit och lunchat med mamma i stan. Vi åt lunch på Michelangelo, favoritrestaurangen! Sedan blev det lite shopping och jag köpte en ny plånbok! Jag är så glad, så glad! Nu kan jag ha denna att byta med och variera med min svarta, det är ju toppen.

image165


     

Ikväll ska jag på julbord med jobbet på Stallmästaregården, så antagligen kommer jag rulla hem. Men det åtrestår att se! Men så ska det ju vara, det är ju bara jul en gång om året.

Nu ska jag fixa mig! Ha en bra fredag!

Kram!

Lucia

Idag är det lucia, men ingen stämning alls. Jag vaknade imorse och det enda jag orkade göra var att dra mig mot soffan. Där låg jag sedan och varvade Skilda världar med Oprah och MTV. Jag har inte ens varit ute idag, jag orkar inte! Till råga på allt måste en opponering skrivas till imorgon, något jag inte alls känner för. Men imorgon är det i alla fall fredag och jag ska äta årets första traditionella julbrd. Annars ska jag sova, träna, gå ut, träffa vänner och bara ha en riktigt underbar helg!

Ska du göra något roligt?

Krambanan!


Vill sova

Nu sitter jag med den där förbaskade uppsatsen. Kan den aldrig lämna mig ifred? Nu vill jag ha jul, jul, jul! Och så vill jag hitta på andra skojigheter. Vad som helst (nästan), men inte plugg!

Idag höll jag ett spinningpass, imorgon ska jag vicka på ett och på torsdag håller jag som vanligt. Ledig får man inte vara heller. Fast nu ska vi sluta vara negativa. Jag älskar att hålla spinningpass. Punkt.

På återseende gott folk!


Tisdag

Godmorgon!

Usch, skulle gärna krypa ner i sängen igen. Det är kallt och mörkt, man vet ju inte om det är dag eller natt, såå trist! Nu vill jag ha snö, kramsnö och så vill jag åka pulka och sedan gå in och dricka varm choklad! Drömma kan man ju alltid göra..

Idag blir det jobb med uppsatsen igen och ikväll är det dax för spinning. Hoppas det dyker upp lite folk, förra veckan var vi inte många! Mellan varven bör jag öva lite Body Pump. Det går ju liksom inte över en natt att lära sig allt !

Jobb

Halloj!

Nu är helgen över, igen! Idag har jag suttit och kämpat lite med uppsatsen. Nu är jag på jobbet och sliter (nästan..). I går var jag på julmarkand med mamma vid Hornstull strand. Det var trevligt! Nu är det snart jul och det är bara snön jag väntar på (förutom tomten och alla klappar förstås.. hihi)!

Nu måste jag jobba på lite till!

Ha det finemang!



Shopping

Halloj!

Idag har jag varit och shoppat lite julklappar och lite nödvändigheter till mig själv..

image160

Tänkte testa H&M:s nagellacks- och sminkborttagningsmedel. Någon som testat? Annars hudlotion, nagellim, bomullspads och andra bra-att-ha-saker! Köpte även två nagellack, Mavalas ljusrosa och vitskimrande. Och mitt älskade cover stick från Isa Dora, budgettäckstift som är superduperbra!

Nu sitter jag och väntar på att mina nymålade naglar ska torka (Depens nr 103). Sedan blir det en sväng in i duschen och sedan mammas lasagne - den bästa lasagne man kan tänka sig! Ikväll ska jag gå ut!

Ha det bra allihopa!


Fredag

Nu är eländet över och det är så nedrans skönt! Nog om det.

Ikväll ska jag på kvartalsutbildning på Body Pump och det ska bli spännande. Detta är min första kvartalsutbildning sedan grundutbildningen så jag är väl lite småpirrig. Men det ska nog bli kul!

För övrigt är det ju "Idol"final ikväll och det får man ju inte missa. Det står mellan Marie och Amanda så vi får hålla tummarna att bästa man...hrm, förlåt, kvinna må vinna! Min utbildning slutar vid kvart i åtta, så då gäller det att lägga på ett kål hemåt!

Hoppas ni får en toppenfredag!



Tentadag

Så var dagen kommen. Den fruktade tentadagen! Usch, vill bara att den ska vara över illa kvickt så man får lite tid att andas. Jag vill ju shoppa, känna in julstämningen, umgås med vänner, fika på mysiga ställen och framförallt, sova! Men lagom när tentan är över måste det jobbas med uppsatsen. Men men, det tar vi imorgon. Nu ska jag bara ladda, ladda och ladda och hålla tummarna för att jag klarar den!

Ha en fin dag allesammans!



Laa

Tjo!

Nu är det snart dax för spinning igen. Ska vicka på ett 50-minuterspass ikväll. Det ska bli kul, men jag har ju tenta imorgon så jag är sådär lite lagom halvstressad! Men mitt i stressen kan det ju vara najs att höra en bra låt!

Dance Nation - Words
, så bra låt!



Lyssna och njut!

Hej så länge!



Träning och plugg

Halloj!

Nu är jag trött. Har kört två spinningpass idag, ett imorse kl 07.00 och ett har jag precis kommit hem från.. Nästan. Dessutom har jag pluggat och pysslat med lite annat.

Gaah, vill bara att tentan ska vara avklarad och att jag går därifrån med en bra magkänlsa!

Men men, jag kör på med lite mer plugg. Sedan ska jag sova. Såå skönt!

Ha det toppen!


Tre veckor till julafton

Godmorgon!

Så var det måndag igen. Och bara tre (3!) veckor kvar till julafton! Så underbart. Idag står det plugg på agendan och så ska jag försöka ta mig till gymmet och köra lite rygg, biceps och mage. Håll tummarna för att jag är effektiv idag.

Ha en toppendag! Tjao!



Första advent

Idag är det första advent och jag ska strax ner och käka årets första lussebulla á la mamma! Ska bli trevligt. Har just kommit hem från en promenix med mor min, var och köpte lite godis. Ska man ändå vara onyttig kan man väl köra hela vägen liksom? Haha!

Annars försöker jag väl ta mig igenom all litteratur till tentan. Usch så tråkigt det är. Jag säger bara det, efter torsdag är jag människa igen!

Ha en fortsatt trevlig första advent!



Nedrans väder

Det är inget härligt väder just nu. Det blåser storm och regnar...som fan! Och mörkt har det varit precis hela dagen. Usch vad trist. Tänk istället en fin vinterdag, massor med snö och strålande sol!

Jag vill åka pulka!



Första luckan

Idag får man öppna första luckan i kalendern!

image159    image156

Visst är det mysigt när man börjar komma i stämning? Speciellt när det börjar närma sig jul..Mmm!

RSS 2.0