Fredag

Yes! Det är fredag idag och jag är ledig. Dessutom ser vädret så fint ut, ljust och härligt! Det är nu man ska njuta som mest, man har hela helgen framför sig. Jag har inget direkt inplanerat i helgen (förutom Melodifestivalen då, det får inte missas!). Men som vanligt finns det mycket att göra i alla fall.. Jag längtar till sommarlovet! Men inget sport- eller påsklov får jag, fast jag pluggar. Lite illa! I alla fall, dags att vara lite produktiv!

Trevlig fredag!

Nicoles dotter

Spana in första bilden på Nicole Richies dotter:

image261
Källa: People

Hon pryder Peoples omslag med sin lilla sotter Harlow. Sött värre!

Ha det toppen, nu ska jag plugga!



Torsdag

Godmorgon alla söta!

image260


Hoppas ni får en bra start på dagen. Jag ska försöka plugga och vara duktig idag, vi får se om jag lyckas. Senare ska jag iväg till skolan för ett seminarium och ikväll är det spinning som gäller. Imorgon är det fredag och jag är ledig, underbart!

Ha det toppen!


Ellosnyheter

Jag har spanat på lite nyheter hos Ellos och hittade dessa två underbara skapelser:


image258   image259
Bilder: ellos.se

En topp i sjömansstuk och en röd tubtopp. Jag är nog lite förälskad. Och billigt är det också!

Ha en skön dag!



Godmorgon

Hoppas ni sovit gott. Det har jag mellan varven. Men jag har drömt så konstiga saker. Nu sitter jag här och vågar knappt kika ut genom fönstret. Regn, regn, regn. Det kanske inte blir någon promenad idag. Och idag åker min vän till varmare breddgrader. Jag är inte avundsjuk!

Idag går jag i skolan sent så jag har förmiddagen ledig. Vi får se vad jag hittar på. En del plugg blir det väl i alla fall.

Ha det great!



Tisdag

I morse var jag ute och tog mig en liten promenad och ville ju ha gårdagens ljusa och sköna vårväder. Men icke. Det är ju regn och grådaskig himmel igen. Usch!

Nu måste jag verkligen vara effektiv och få lite gjort. Hörs senare!


Oscarsgalan

Jag har suttit lite och spanat runt på alla fina galaklänningar som visades upp på Oscarsgalan. Här har jag några favoriter:


Jag har fastnat för Jessica Albas klänning. Kan det vara för att färgen passar henne toppen och för att hon samtidigt är gravid och strålar som en sol? Mycket snyggt!


Jennifer Garners var väl inte så speciell, fast ändå speciell på ett sätt, just därför gillar jag den. Inga konstigheter. Lbd funkar alltid!


Penelope Cruz. Liknar Garners fast mer fjädrar och detaljer. Ja!

 
Heidi Klum som väl alla lagt märke till vid det här laget!

Bilder: posh24.se

Nu är jag rentvättad och nyinpackad i håret. Nu ska jag ta och läga mig och läsa. Goder natt!


Vårväder

Hej!

Det är så underbart väder ute. Ljust och soligt. Dock fortfarande lite blåsigt, men det kan jag leva med! Man blir så glad och får mer energi när det äntligen är lite ljust ute! Nu är det bara lov som saknas. Jag pluggar men får ändå inget lov. Lite illa måste jag säga. Men det är bara att bita ihop och gilla läget!

Nu ska jag ner och käka lite!

Kram!



Skön söndag

Idag har jag haft en bra dag. Först mixtrade vi lite med TV:n och ändrade om lite med hyllor, sladdar och sådana grejer. Jag blev mycket nöjd! Nu står allt på sin plats. Sedan har jag tagit en fika med en vän, morotskaka och varm choklad med grädde. Mums! Det är söndag och man får vara lite onyttig (okej, jag har söndag varje dag, haha!). Sedan körde jag mitt bodypump-pass och det var otroligt roligt! Jag har känt mig som nybörjare i instruktörsrollen i bodypump, men nu har det släppt. Underbart!

Nu sitter jag och äter choklad (söndag, som sagt) och ska nog lägga mig och läsa litegranna. Imorgon är det måndag igen. Veckorna bara snurrar på!

Ha en bra söndagskväll, godnatt!



Söndag

Jaha, söndag igen. Idag står fika med en vän samt bodupump på schemat. Jag kikar ut och vädret ser inte lika fullt strålande ut som igår, men det är ändå sju plusgrader ute. Det kanske går mot vår? Fast vi har ju hela mars kvar, där kan det säkert komma ett enormt snöoväder! Men det får vi verkligen inte hoppas!

Nä, nu ska jag borsta tänderna och försöka montera upp min nya TV. Det blir nog lite plugg också innan jag sticker iväg till stan.

Jag hoppas verkligen ni får en bra söndag!


Melodifestivalen - deltävling tre

Jaa! Äntligen tycker svenska folket som jag. Till viss del i alla fall. BWO gick vidare, underbart värre! Men Thérèse Andersson, vad hände med hennes låt? "When you need me" var ju både storslagen och lite speciell. Jag håller på henne i "Andra chansen".

Nej, nu ska jag verkligen sova. Jag är trött och sliten.

Godnatt!

Lördag

Godmorgon! Hoppas ni sovit gott. Jag har väl sovit gott, från klockan fyra då jag somnade till klockan kvart i nio då jag blev väckt. Men det är bara härligt, som jag brukar säga! Igår hade jag en underbar kväll. Mina vänner var här på middag och det var mysigt värre. Sedan blev det utgång som också var mycket trevlig. Och nu är det lördag och det är också mycket trevligt, det är ju helg!

Det är konstigt. Jag är så nedrans städsugen. Då menar jag inte städa som i att moppa golvet, utan en grundlig rensning av saker. Jag har en förmåga att samla på mig mycket som jag senare har svårt att göra av med. Man tror liksom att "det kommer komma till användning, någon gång". Men icke. Jag kanske ska ta en rensningsrunda. Det farliga med det är att man börjar, för att sedan inte avsluta verket. Eller kanske rent av bara flytta sakerna till annan plats och tro att det blir bättre. I alla fall. Vi får se hur det blir!

Jag önskar hur som helst er en mycket trevlig lördag. Ikväll är det Melodifestivalen - deltävling tre. Don't miss it säger jag bara! För det gör ni väl inte?


Fredag

Jaa, det är fredag! Idag har jag lyckats varaganska produktiv. Jag ha bakat två kladdchokladkakor, gymmat bröst och triceps och lite annat småpyssel! Det är ju galet mycket vår ute idag, massa plusgrader! Men en nedrans blåst. Jag höll på att inte hålla mig kvar på vägen! Jag längtar verkligen efter att få sätta på mig en skön våroutfit och gå ut och mysa!

Nu är det bara att börja ladda inför kvällen. Jag ska ha mina vänner här på middag och mys. Vem vet, vi kanske lyckas med en utgång också. Nu ska jag trippa iväg och köpa lite mat och tillbehör.

Ha en bra fredag!



Tack och godnatt

Nu är det dax att gå till sängs. Det har varit en lång (men otroligt underbar) dag. Jag har fått så många fina grattis från alla möjliga håll. Ett STORT tack till alla underbara själar! Nu, efter äppelpaj och vaniljsås ska jag borsta gaddarna och krypa ner i min mycket sköna säng. Det ska bli så skönt. Imorgon har jag en ledig dag igen. Man kanske skulle ta sig en sovmorgon!

Än en gång, ett stort tack!

Kramar!

LCD-TV

Jag har fått en 26" LCD-TV! Jag är så nedrans glad. Jag har fått precis det jag önskat mig, jag kan inte vara annat än överlycklig!

Titta så fin den är:
image246

  

Den kommer bli ännu finare när jag får upp den på väggen! Åh, tack så mycket!

Nu ska jag försöka plugga litegrann!

Kram!



22 år

Godmorgon!

Om jag får vara lite ego nu så ska jag tala om att jag faktiskt bli lite äldre idag, närmare bestämt 22 år gammal! Mamma och pappa har varit så söta att de kom in och grattade mig i morse och det var en himla trevlig start på denna torsdag!

Nej, nu ska jag ta och få i mig lite frukost så hörs vi snart igen. Jag är ju ledig!

Ha en jättebra dag!

Ögonbrynsfärgning

Hallå!

Jag har nyss käkat middag efter att ha gymmat rygg, biceps och lite mage och kört spinning. Nu sitter jag och väntar på att få tvätta brynen. Jag håller på att färga ögonbrynen så de inte ska vara helt obefintliga. Men jag tycker färgen har blivit sjukt dålig. Den håller och ser bra ut i två dagar och sedan var man utan bryn igen. Vaddå 40-dagarsmascara? 

Idag måste jag gå och lägga mig tidigt. Okej, så säger jag allt som oftast varje dag nu för tiden. Men jag hinner inte med i mitt eget tempo om jag inte går och läggar mig..Typ nu! Men imorgon är jag i alla fall ledig! Det får firas med en lång härlig frukost och kanske lite slappande framför televisionen. Eller en promenix om vädret är okej.

Nej, nu ska jag strax rensa brynen från massa kemikalier.

Hej på er!



Onsdag

Goddag!

Jag hade lite problem med blogg.se igår. Jag kunde varken uppdatera eller svara på era uppmuntrande kommenatrer. Är det inte alltid lite problem kvällstid?

Hoppas allt är bra med er! Här är det helt ok. Kände mig dock lite halvborta imorse. Lite lock för öronen, lite ont i halsen och lite småvarm. Men nu känns det mycket bättre. Jag har just varit på föreläsning och ska försöka plugga lite. Ikväll blir den gym och spinning som vanligt på onsdagar och imorgon blir jag ett helt år äldre. Det är märkligt att man kan växa ett helt år bara över en natt! Hihi.

Ha en fin dag!


Tisdag

Veckan rullar på och det är redan tisdag! I morse vaknade jag med halsont  och nu har jag börjat nysa som tusan. Men nej, jag tänker verkligen inte bli sjuk! Jag ska köra mitt spinningpass idag och låtsas om att jag inte känner något. Ok, det är überdumt att träna vid halsont, men jag ska ta det lugnt och köra med deltagarna istället!

Nu sitter jag i skolan. Jag har just käkat lunch och ska nu ta tag i lite plugg. Usch, det har jag som vanligt ingen lust med. Men jag får tänka positivt och se på framtiden istället. Snart är jag klar och kan skaffa mig ett jobb och ett liv. Yes!

Nej, nu får ni ha en toppendag!

Måndag

Halloj!

Så var det ny vecka igen. Jag har varit i skolan hela dagen och kämpat. Jag längtar redan till helgen! Jag är verkligen inte van vid att ha en hel kväll hemma som jag har idag. Jag kör ju alltid mina pass på kvällarna så det är nästan världens lyx att bara få en hemmakväll! Okej, jag ska väl plugga. Men ändå. Jag slipper att fara och flänga överallt! jag ska verkligen fösöka gå och lägga mig i tid ikväll. Sömn är en bristvara just nu där jag måste ta vara på varje extra sekund jag kan få. Behöver jag tala om att jag somnade på föreläsningen idag? Igen.

Ha en fin kväll!




Mascaror och parfym

Hej!

Nu är jag hemkommen från kryssningen. Och den var, hmm, intressant. Jag köpte min parfym och två mascaror som jag velat ha ett tag nu: Diorshow Blackout från Dior och Lancôme Virtuôse. Jag är mycket nöjd.

     

Nej, nu är jag så nedrans trött att jag bara måste sova. Imorgon är det en ny vecka igen som innehåller plugg, fördelsedag, middagar med nära och kära och en massa träning såklart. Som vanligt!

Godnatt!

Nymålat

Nu har jag precis målat naglarna i min favorit, mörkrött. Det kommer passa perfekt till min klänning ikväll som gå i svart, vitt och grått, med grå strumpbyxor till. Någon färg måste man ju våga. Kanske skulle köra mörkröda pumps till.. Nä, det får bli svarta stövlar. Jag kan som sagt inte ta med hela garderoben!

image252
Depend, nr 103


Vad ska man ha för färger på lacket i vår? Jag känner för pastelliga vårfärger, men fransk manikyr fungerar ju alltid. Vad ska du ha på naglarna i vår?


Lördag

Godmorgon på er!

Hoppas ni sovit gott. Själv vaknade jag klockan åtta. Det börjar bli till en vana nu. Jag vaknade med skön träningsvärk vilken visar att träningen måste gett något från igår! Ikväll är det kryssning som gäller! Det ska bli galet kul. Först spendera några timmar i buffén, sedan några timmar i baren för att sedan sova några timmar (eller?). Och imorgon kanske det får bli lite lyxshopping i Tax free-butiken, vem vet? Nu ska jag försöka plugga, packa, fixa mig och allt annat nödvändigt. Det där med packningen lär ju ta ett tag. Jag tar säkerligen med mig sisådär tio olika outfits för en 22-timmarskryssning. Stor resväska here we come!

Tjao!



Dagens träning

Nu har jag precis käkat lunch och slutar jobbet om en kvart! Då ska jag försöka sätta mig och plugga lite och sedan ska jag gymma! Åh, det är så kul! Idag blir det bröst, triceps och jag ska även försöka orka med lite mage! Sedan är det helg och som jag längtat! Dessutom ser vädret väldigt underbart ut.

Jag är glad het enkelt!

Ha det tipptopp!

Fredag

Godmorgon!

Äntligen fredag! Jag är uppe tidigt som vanligt på fredagar och sitter och sliter på jobbet (nästan..). Jag tog en promenix till jobbet och nu är det ju verkligen vinter igen. Jag blir inte klok på detta väder. Men nu är det inte mycket som spelar roll, det är ju helg! Ikväll blir det fördeledagsmys hos en kompis och imorgon ska jag iväg på kryssning. Det ska bli superkul. Jag har laddat hela veckan!

Hoppas ni får en bra fredag!



Fikamys

Nu har jag varit iväg på ett spinningpass. Det var toppenskoj! Det är nu dax att hoppa in i duschen och ladda för lite alla hjärtansfika med mor och far. Det blir nog latte och vanilhjärtan dagen till ära! Och ja! Kors i taket, jag dricker latte. Jag försöker faktiskt bli vuxen och lära mig. Latten vi har på jobber är faktiskt jättesmarrig! Ja, nog om detta.

Nu ska jag hoppa in i duschen och fräscha till mig!

Ha en fortsatt bra dag, sötnosar!




Alla singlars dag

Halloj!

Härmed döper jag denna dag till "Alla singlars dag"! Vi ensamma själar måste väl också ha något att fira (förutom med nära och kära och sådana trevligheter förstås). Hihi. Så ut och fira! Hoppas ni får en bra dag. Jag är ledig och ska försöka plugga och komma ut på en promenad. Det verkar vara fint väder idag med, men nedrans blåsigt!

Förresten. Jag skulle ju visa vad jag fick med mig hem från måndagens shoppingrunda:

image247   image245  
En klänning och en låång T-shirt (som för övrigt är väldigt grön, inte blå), från Gina Tricot

image248
En gråblå cardigan, STOCKH LM, från MQ

     
V-ringad tröja, Fred Perry. Här är ett typexempel på att färgen blir väldigt olika. Detta är alltså samma tröja med två olika kameror och med/utan blixt. Färgen är i alla fall mest lik den längst till höger! Då vet ni!

Ha nu en toppenbra dag och uppvakta alla nära och kära, nu! Bums!

Kramar!



Glad

Hejsan!

Jag har verkligen varit inaktiv här nu. Men ibland är det svårt att få tiden att gå ihop! Idag är jag i alla fall glad, glad, glad! För det första: Vädret! Underbart med sol och hela baletten. Man blir så nedrans mycket gladare av lite ljus känner jag. För det andra: Jag fick ett tentaresultat, och jag klarade den! Jaa! För det tredje: Jag hade ett underbart spinningpass ikväll. För det fjärde: Mamma lagade min favoritmat idag. För det femte: Om man lägger ihop alla småsaker idag så mår jag toppen. Och det, kära läsare, var ett tag sedan! Nu sitter jag här nyduschad, fräsch och packad (hårinpackning alltså, haha. Alltså min humor är på topp, märks det?)

I alla fall, nu ska jag svara på alla söta kommentarer som får bli "för det sjätte" i dagens gladprat. Jag skulle kunna lägga till en för det sjunde och åttonde också: Imorgon är jag ledig och snart är det helg!

YEES!

Kram på er!



Måndag

Hej på er!

Det är fullt upp och mycket som händer just nu. Men ett litet inlägg ska jag nog hinna med här!

Idag har jag varit i skolan. Och sedan tagit en shoppingrunda med en söt vän. Det var egentligen inte meningen att jag skulle shoppa till mig själv. Men som om jag kan låta bli? Det blev en hel del trevligheter som jag lovar visa när tiden räcker till. Dessutom fyllde jag på förrådet med "Hårkontroll". Jag tycker mig ana en förbättring av håret. Men kan det vara inbillning? Hmm.



Jaja, nu ska jag sätta tänderna i lite aktiebolagsrätt!

Kramar!



Melodifestivalen - deltävling ett

Men vad sjutton händer? Hur röstar Sverige egentligen? Jag som höll alla mina tummar för Velvet och E-type & The Poodles!

Jaha, det är bara att inse att man har annorlunda smak än resten av svenska folket. Som vanligt!

Ha en fortsatt bra lördag!

Slutkörd

Halloj!

Det blev en hård kväll/natt/morgon igår/idag. Det var galet länge sedan jag dansade så mycket. Jag säger bara en sak: Schlager! Det var en sjukt lyckad kväll! Men det man gjorde igår får man sona för idag. Usch, jag är trött, seg och slapp. Jag orkar inte ens ta mig utanför dörren. Illa. Ännu så länge har jag bara hunnit ligga i soffan, kika på Gossip Girl, käka mackor och choklad. Mycket produktivt!

Ikväll är det Melodifestivalen - deltävling ett! Behöver jag tala om att jag är mycket förväntansfull? Åååh, jag älskar Melodifestivalen!

Nej, nu måste jag gå och vila mig lite..


Fredag

Äntligen fredag!

Hoppas ni har det bra. Nu sitter jag på jobber och är trött som bara den. Jag gick till jobbet idag så jag fick i alla fall en uppfriskande promenad. Men det är fortfarande väldigt tidigt!

Ikväll ska jag gå ut och det är vekligen på tiden. Det känns som en evighet sedan jag var ute och svängde mina lurviga!

Nej, nu tog fantasin slut. Back to work.

Kram!

H&M-paketet

Hejsan!

Här är det jag fick i H&M-paketet igår:

image242     
Vita tygskor från barnavdelningen.


  
En topp som faktiskt verkar superskön ("Organic cotton" dessutom!) och en kjol som verkar väldans skön den med. I paketet fanns även en del träningskläder och andra trevligheter.

Jag har nog sagt det en del gånger. Men jag säger det igen: Jag vill ha vår! NU! Ikväll är det spinning igen, fjärde dagen i rad nu. Sedan blir det ingen spinning förrän nästa vecka!

Ha det toppenbra!



Godmorgon

Hoppas ni sovit gott. Jag är ledig idag, yes! Jag har just käkat frulle och ska väl ta och sätta igång och plugga lite. Visst har vi underbart väder? Not. Man vaknar och tror det är natt, eller ännu värre, solförmörkelse eller något. Det är ju så mörk och trist att man bara vill bädda ner sig tills det blir lite ljusare.

Nä, nu ska jag borsta gaddarna och sedan vara lite produktiv! Tjao!

Onsdag

Hej på er!

Nu är jag hemkommer från ännu ett spinningpass. Ingen vila, ingen ro! Men idag var det riktigt kul. Som alltid i och för sig, men extra idag! Jag har just käkat middag såhär på kvällskvisten och ska strax hoppa in i duschen.


Jaha, har ni haft en bra dag? Jag har mest varit i skolan. Och tränat förstås. Jag tog mig en runda på gymet innan passet. Det blev lite rygg och biceps. Superskönt att vara tillbaka i gymvärlden!

Jag gjorde ett test alldeles nyss som talade om för mig att det jag satsar mest på i livet är karriär, sedan stolthet och pengar. Efter det kommer famil och kärlek. Hm, nu känner jag mig som en dålig människa. Dessutom var det något jidder om Dalai Lama också. Och att man måste vidarebefordra det till massa människor.. Suck, jag är så vidskeplig. Men! Jag skickade det faktiskt inte vidare, det kommer ändå inte hända något på fredag klockan 12. (Det vet jag av erfarenhet!)

YES, snart är det helg! Underbart! Jag var förresten och hämtade ut ett litet H&M-paket idag. Vad kan det vara i? Spännande!

Nej, nu kallar duschen! Ciao!


Semmeldagen

Idag har jag suttit i skolan hela långa dagen. Nu är jag trött och seg och ska strax iväg och hålla ett spinningpass. Det ska bli kul!

Idag är det semmeldagen. Eller fettisdagen. Men då undrar jag, är det fet-tisdag som i en tjock tisdag eller är det fettisdagen som en svull(fettis)dag? Säkerligen en korkad fråga. Men det är ju bättre att fråga och verka korkad, än att inte fråga och förbli korkad. Eller?

I alla fall. Slut på mitt dravel. Jag ska snart dra iväg. Och ikväll blir det ju såklart en semla (eller kanske två?)

Ha en toppenbra fettisdag!

Väskan

Här är den lilla röda som jag införskaffade i lördags. Men liten vill jag i och för sig inte påstå att det är. Men röd är den. Och fin. Jag är toppennöjd. Dessutom går det ner böcker och pärmar vilket kan vara praktiskt när man pluggar.

  


Nu är det snart middagstajm och sedan spinningtajm! Jag är galet trött just nu så jag behöver något som piggar upp.

Godkväll!



Måndag

Idag har jag haft dubbelföreläsning i skolan och strax ska jag iväg till stan och träffa mor min. Usch, jag är så trött och längtar redan till helgen igen! Ikväll är det spinning för ett gäng fotbollskillar som gäller. Har ska det banne mig svettas!

Japp, så är det. Jag skulle bara säga hej och hoppas att ni har en bra måndag!

Ha det bra så länge!



Godnatt

Nu är jag färdigduschad och fräsch efter ett Bodypump-pass. Idag gick det väl sisådär. Jag tycker jag glömde en del av koreografin, men det ordnar sig. Nästa vecka tänkte jag filma, för att försöka få min licens. Vi får hålla alla våra tummar att jag lyckas bra!

Nu ska jag nog krypa ner och läsa Da Vinci-koden, som jag fortfarande håller på att gneta med. Imorgon är det en ny vecka att ta tag i. Imorgon ska jag köra ett spinningpass för ett gäng fotbollskillar och tisdag till torsdag har jag mina sedvanliga pass. Mycket spinning denna vecka alltså. Men det är så fruktansvärt kul, så det ska inte bli några problem! Dessutom måste jag plugga en del också!

Sov sött, godnatt!



Shopping

Shoppingen i fredags bestod av detta, allt från H&M:

image229   image230
Den omtalade skjortklänningen i vitt samt en röd kofta

image231   image232
En "Batman"-t-shirt från pojk/barnavdelningen och ett par supersöta skor.

Det har blivit ändrade planer idag. Jag ska inte iväg till det nya gymet och kika, jag tar det i veckan eller till helgen istället. Jag får se fram emot det då istället!

Ha en bra söndag!



Söndag

Godmorgon!

Så var det söndag igen. Nu har jag precis käkat frulle och ska väl försöka plugga lite. Igår var det mycket trevligt och jag tror aldrig jag har ätit så mycket i hela mitt liv. Nästan. Jag måste nog ta och ta en promenad sedan i det fina vädret. Helt plötsligt blev den liksom snö.

Ikväll ska jag iväg på en liten grej. Får se om det blir kul. Det har med träning att göra så då kan det knappt bli annat än kul. Det är så att det ska öppnas ett nytt gym och de behöver instruktörer så jag ska dit och kika lite. Gymmet öppnar nästa lördag, så det ska bli superkul! Vi får se vart det leder. I dagsläget kör jag så många pass att jag inte kommer kunna ta fler fasta pass, men vikariera kan man ju alltid göra. Jag älskar träning! Sedan är det  Body Pump för hela slanten och sedan var det kväll och dags att sova. Men än är det morgon (förmiddag) och går att göra något meningsfullt med dagen. Vi får se om jag lyckas!

Förresten, måste bara säga att jag hade värsta läskiga drömmen i natt. Jag drömde att jag hade fel skiva till Body Pumpen och sedan skulle jag hämta min och då var den borta! Och sedan skulle jag hämta en ny i gymet och då var den också borta! När jag kom tillbaka var alla på mitt pass påväg att gå! (Snyft) Och sedan vad jag i skogen och såg pendeltåg och hoppade mellan träd och upplevde annat allmänt konstiga ting! Hoppas passet går bättre än så ikväll. I alla fall.

Tjingeling!



Kappan vs kappan

Och kappan som jag fick hem från Ellos.. ser ut såhär:

image225   image226

Och den jag köpte igår kommer från Vila. Och ser ut såhär:

image227   image228

Nu är det ju väldans svårt att visa hur de egentligen ser ut. Men Elloskappan är väldigt (då menar jag väldigt) utsvängd från midjan och ner, medan den från Vila bara är lagom överallt! Som ni märker har jag redan bestämt mig. Den från Vila är bara underbar på alla sätt och vis och precis vad jag vill ha. Egentligen. Så nu vet ni det, gott folk!

Ha det fint!

Ellospaketet

Hej!

Hoppas ni har en bra lördag. Jag har just kommit hem från stan med mor min. Jag hittade ett par skor och en väska. En röd. Mycket trevligt att förgylla lördagen med lite shopping. Igen.

Jag lovade att visa mina grejer från Ellos, men har inte hunnit. Här kommer lite av det i alla fall:

image220
En klänning som är fruktansvärrt skön. Och söt.

  
  
  
Två toppar och ett par silversvarta leggings!


Jag är mycket nöjd med allting, underbart! Dessutom fick man ett mysigt velourset och det var verkligen skönt, nästan lika skönt som Juicy-setet (som jag för övrigt inte heller visat än, men snart, en vacker dag..!) Och som vanligt kommer inte kläderna till sitt rätta jag på biderna. Men vadsjutton, jag är nöjd i alla fall!

Trevlig eftermiddag!

Lördag

Godmorgon på er!

Hoppas ni sovit gott. Jag vaknade vid åtta och kunde absolut inte somna om. Det är ju märkligt när man för en gångs skull kan sova hur länge man vill. Men så är det alltid.. Nu har jag precis käkat frukost så nu har jag lite energi i kroppen.

Igår blev det gym igen, bröst och triceps. Och nu sitter man här med skön träningsvärk! Eller galet mycket träningsvärk, men då känner man att man gjort något, att det tog och det är ju faktiskt skönt! Det är verkligen toppen att köra igång med gymmandet igen. Nu är jag snart den gamla vanliga Emma igen!

Dessutom blev det lite shopping igår. Jag hittade en kappa/jacka som jag gillar ännu mer än den från Ellos. Eller snarare, denna gör att jag inte gillar Ellos kappa längre, denna är mycket bättre, sitter som en smäck och är precis en sådan jag ville ha från början! Jag lovar att visa er lite senare. Men nu ska jag ringa en vän (haha, min livlina) och sedan blir det lite plugg och kanske en tripp in till stan. Ikväll blir det mysig tacosmiddag här hemma med lite trevligt folk!

Jag avslutade kvällen igår med lite film. Det blev Collateral med bland andra Jamie Foxx och Tom Cruise. Den var väl inte toppenbra, men den tog sig i slutet!

Vi hörs lite senare, trevlig lördag på er!



Jobbar

Godmorgon alla glada!

Nu sitter jag på jobbet igen. Jag gick hit och det var inte en skön promenad. Det blåser ju som bara den och det är kallt och ruggigt! Usch, nu längtar jag verkligen till våren. Jag som inte brukar vara särskilt trött på vintern. Men nu är jag mest trött på mörkret. Men vi går mor ljusare tider, det är ju första februari idag!

Igår provade jag mina kläder från Ellos, och allt kändes toppen! Jag kan försöka visa er lite senare! Även det nya spinningpasset gick bra igår och det kändes ju också kul. Dessutom är det typ helg nu och jag ska inte jobba utan bara vara ledig! Underbart!

Vad ska ni göra i helgen?




RSS 2.0