Sorg

Ibland förlorar man någon som man tycker mycket om. Livet har sin gång och i detta fall var det nog bra för alla parter. Men ändå är det så hemskt! Mina tankar går till dig.

Kram.

Helgen

Tjo!

Nu är helgen snart över. Det har varit så skönt och jag har haft det super! I fredags var jag ute och hade det supernajs! Jag säger bara cykling till Donken på mitt morgonen! That's the thing! Igår var jag rätt trött efter den inte alltför långa sömnen. Men vad gör det?!

Idag har jag dammsugit hela huset, satt ihop och gjort färdigt mitt corepass och lite andra viktiga vuxensaker. Nu är det rent här och det känns finemang! Jag ska ta och öva lite core till imorgon nu. Önska mig lycka till på mitt allra första corepass!

Har ni haft en bra helg?



Nya örhängen

Titta vad jag fick av min kära mor häromdagen, finfina örhängen i guld och svart. Det här är ett par typiska Emmaörhängen. Guldiga, stora och fina! Antingen ska det vara stort. Eller så ska det vara pärlor i olika storlekar och former.


Man blir alltid glad för lite småöverraskningar ibland!


Fredag

YES! Fredag, äntligen! Ikväll blir det förhoppningsvis party och i helgen kanske man bör vara ute i solen och bättra på brännan!


♥ T-shirtklänning, Ellos
♥ Skinnsandaler från LaRedoute och väska köpt i Kroatien som ej kom med på bild.


Fredag, fredag, fredag!

Dagens

Halloj!

Jag skulle gått på ett spinningpass igår, men det blev det ingenting av med. Däremot gick jag hem och lagade Dumlemuffins! Mmm! Men idag blir det spinning i alla fall, mitt sedvanliga torsdagspass. Sedan måste jag öva lite på mina corepass jag håller på att knåpa ihop. Jag kör min första core på måndag!

  
Dagens otroligt sköna:
♥ Klänning, Gina Tricot
♥ Kavajjacka, H&M
♥ Skor, H&M
♥ Klocka, JetSet

Ha en fin dag!



Klänning

Spana in denna godbit á la Carrie i "Sex and the city". Jag är lite småkär. Jag älskar ju klänningar! Dock har jag lite för många i svart. Men tänk er denna i klarrött. Eller grönt. Mmm.


Bild: asos.com

Vad tycker ni?



Emmadagen

Hihi, blev "grattad" när jag kom till jobbet idag. Det känns bra, mycket bra. Hihi!

Grattis till alla Emmor därute! ♥


Onsdag

Halva veckan har snart gått, skönt. Igår hade jag en mysig kväll med en vän. Idag blir det nog ett spinningpass efter jobbet. Annars längtar jag till helgen!

  
♥ Linne och kjol, H&M
♥ Jeansjacka, H&M Divided (gammal)
♥ Skinnsandaler, LaRedoute
♥ Väska som inte syns, Friis & Co

Nu ska jag jobba! Tjo!



Tisdag

Godmorgon!

Jobb som vanligt. Det är så jobbigt att behöva gå upp tidiga mornar varje dag och aldrig får sovmorgon. Man är ju van vid att plugga och nästan aldrig behöva vara i skolan. Man har mycket tid att lägga upp och planera som man vill. Men men, välkommen till verkligheten!

Igår körde jag min body pump-klass och efter det blev det 35 minuter spinning och 30 minuter core. Det är första gången på evigheter som jag själv går på pass. Kul!


♥ Vitt ribbat linne, H&M
♥ Kjol med stjärnor, Topshop
♥ Tights, H&M
♥ Kofta, Zara
♥ Skor, Gojane.com
♥ Väska, köpt i Kroatien





Hoppas ni har en jättebra tisdag!

Måndag

Godmorgon. Usch, jag är trött och vill ha semester! Dessutom är jag hungrig. Strålande!


T-shirtklänning, Gina Tricot
Tights, H&M
Jeansjacka, H&M Divided
Skor, från Rhodos

Ibland kan man verkligen känna vilken miss klädvalet blev.. Haha, bättre lycka imorgon!

Jag skulle helst ligga hemma och mysa i ett härligt mjukisset med lite varm choklad. Men jag vaknar nog snart! Ikväll blir det body pump och så ska jag kanske gå på ett spinning- och corepass. Jag har inte gått på pass sedan förra sommaren! Jag har bara kört pass själv. Det ska bli skoj!

Hejsvejs!

En sen outfit

Jaha, då var man hemma och det är helg, underbart!

  
Klänning med knyt i ryggen, H&M
Jacka, H&M
Lila skor, Gojane
Brun väska, DKNY

  
En närbild på skorna, som går ton i ton med klänningen. Great!

  
Armband köpta i Kroatien (plus mina guldarmband som aldrig åker av!)
Örhängen i lila, present från mamma


Hallå! Det är fredag!



Jet Set

Jag är lite inne på klockfronten just nu och häromdagen hittade jag en ny favorit. En svart plastklocka från Jet Set, modell Ibiza:


Den gick att förminska till min size!


  
Förpackningen, ej att förglömma! Jag älskar små detaljer som snygga förpackningar, påsar eller askar!

Nu är det snart helg. Snart!

Dålig start

Godmorgon. I morse vaknade jag med värsta huvudvärken och mådde illa som bara den. Nu känner jag mig inte på topp men ändå sitter jag på jobbet bland alla fakuror. Vi får se hur länge jag överlever! Men det är fredag i alla fall! Imorgon får jag sova ut, hela dagen om jag vill! Jag hade tänkt träffa några vänner ikväll men nu får vi se om jag pallar med det. Jag glömde kameran också, men en dagens kommer när jag kommer hem.

Jag hoppas ni fått en bättre start på fredagen!

Kram på er!

Body scrub

Nu är jag hemkommen från spinningen, och det var apkul. Jag hade energi till tusen. Det är bättre att inte ha så många pass i veckan, då blir det roligare.

Nu ska jag hoppa in i duschen och inviga min nya kroppsscrub från Body Shop som jag köpte häromdagen. Med kokosdoft. Jag har velat ha den ett tag och eftersom min gamla scrub är slut slog jag till på denna. Nu återstår det att se om jag blir len som en barnrumpa. Eller i alla fall lagom len. Har ni testat?


Kokosnöt nästa?!

Ha en fin kväll!

Darrhänt

Goddagens! Antingen var jag väldigt trött imorse, eller så var det något knas med kamerainställningen. Men alla bilder jag tog blev liksom alldeles skakiga, som att jag var världens mest darrhänta människa. Men så kan det bli. Här har vi darriga (och väldans trötta) damen idag:


Grått linne, LaRedoute
Kjol, tights och kofta, Gina Tricot
Skor, H&M
Väska, DKNY


Jag hoppas ni kan urskilja något i alla fall!

Ikväll blir det spinning, som jag inte kört på ett antal veckor nu!

Onsdag

Godmorgon! Redan onsdag, skönt! Jag är så trött att jag inte vet vart jag ska ta vägen! Men snart är det helg, underbart!


Klänning, Gina Tricot
Tights, H&M
Jeansjacka, H&M Divided
Skinnsandaler, LaRedoute
Väska (ny!), från Kroatien

Igår hade jag trevligt med mina vänner. Vi käkade kebabrulle och chokladmuffins. Mycket gott! Dessutom blev det lite shopping, bland annat en klocka från JetSet och bodyscrub med kokosdoft från BodyShop. Kan visa det ikväll. Annars ska jag träffa mor min efter jobbet och äta middag och ta en shoppingtur. Men nu är det jobb som gäller!

Krambanan!



En dagens

Godmorgon!

Som sagt, tillbaka till verkligheten. Jag sitter på mitt nya jobb och är tröttare än aldrig förr. Jag gick och la mig supersent och gick upp aptidigt! Gaah! Men jag är inte sämre för det. En dagens hinner vi med. Annars blir det jobb idag, sedan ska jag möta några vänner och äta mat. Mys!

  
Svart linne, Björn Borg
Grå tröja, Gina Tricot
Svart brett flätat skärp, MQ
Tights, H&M
Skor, H&M
Dessutom ny väska köpt i Kroatien (matchar skorna!) och en grå jacka från H&M som inte syns.

Ha en bra tisdag!

Tillbaka till verkligheten

Hallå!

Jag är hemma! Eller jag kom hem igår morse. Jag har haft det toppen. Kroatien är vackert, varmt och helt underbart. Jag vill tillbaka, genast! Sol, bad, mat, party och massa mer! Var börjar man? Vi kom dit sent på natten efter att planet var försenat (som vanligt). Det var helt dött där när vi kom. Jag hade tänkt mig massa party, musik och ingen sömn, men icke! Men i alla fall. Vi har solat och badat och upptäckte tillslut att det fanns en del party. Så vi har fått lite av allt. En dag åkte vi buss in till Split för en shoppingtur. Annars har vi mest bott på stranden, guppat på våra madrasser och jag har levt på kyckling, kalkon och ris. För att inte glömma den kära "Fiisvodkan". Ja, underbart var ordet!

Kroatien i bilder:


Mitt hetaste shoppingfynd på väldigt länge. Oranga badskor som är både sköna och heta. Jag kunde inte slita mig ifrån dem så de fick åka med hem till mig!


Utsikten från hotellbalkongen. Hitåt var det berg och åt andra sidan var det hav.


Jag i Split, nedanför en bautaman!

     
En "drake", även kallad ödla. En Emma och en Emma till.

  
En underbar solnedgång från en restaurang uppe i bergen och en massa palmer.

Ja, så är det! Nu är det tillbaka till verkligheten som gäller.

Kram!

RSS 2.0