Lördag

Godmorgon! Hoppas ni sovit gott. Jag har väl sovit gott, från klockan fyra då jag somnade till klockan kvart i nio då jag blev väckt. Men det är bara härligt, som jag brukar säga! Igår hade jag en underbar kväll. Mina vänner var här på middag och det var mysigt värre. Sedan blev det utgång som också var mycket trevlig. Och nu är det lördag och det är också mycket trevligt, det är ju helg!

Det är konstigt. Jag är så nedrans städsugen. Då menar jag inte städa som i att moppa golvet, utan en grundlig rensning av saker. Jag har en förmåga att samla på mig mycket som jag senare har svårt att göra av med. Man tror liksom att "det kommer komma till användning, någon gång". Men icke. Jag kanske ska ta en rensningsrunda. Det farliga med det är att man börjar, för att sedan inte avsluta verket. Eller kanske rent av bara flytta sakerna till annan plats och tro att det blir bättre. I alla fall. Vi får se hur det blir!

Jag önskar hur som helst er en mycket trevlig lördag. Ikväll är det Melodifestivalen - deltävling tre. Don't miss it säger jag bara! För det gör ni väl inte?


Kommentarer
Postat av: Helena

Godmorgon! Jo jag hade det så mysigt och
nu väntar tre långa härliga dagar når jag bara skall ha det bra! Jag blir full i skratt när du pratar om städning, jag gillar ju att städa och tänkte också göra det sedan. Har redan förberett ett inlägg om det!Hoppas att du får en jättebra dag!

2008-02-23 @ 12:17:51
URL: http://www.beverlyhills.blogg.se
Postat av: Inela

svar: haha, ja det kan jag ju förstås ! ;)

2008-02-23 @ 13:14:15
URL: http://nightclaw.blogg.se
Postat av: sofia

Jag får också utrensningssug ibland! Ganska skönt känns det efteråt i alla fall, om man får mycket gjort :P
Detsamma, hoppas lördagen blir bra :)

2008-02-23 @ 15:08:54
URL: http://dagensmat.blogg.se
Postat av: Mysan

svar: ja, det ska nog gå bra :)
tack detsamma :)

2008-02-23 @ 16:08:55
URL: http://mysanliljequist.blogg.se
Postat av: Anonym

okey, vad roligt:) Själv tränar jag på gym nåra gånger i veckan!

2008-02-23 @ 18:28:59
URL: http://niinaaaaa.blogg.se

Lämna gärna en kommentar här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0