Torsdag

Oj, det är redan torsdag! Jag sitter i skolan och ska försöka ta mig igenom lite läsning. Sedan ska jag dra hem och hämta ett paket och kanske spana, klämma och lukta lite på klänningen från Gina. Och kanske köpa. Men det kan vara så att det sitter katastrofalt på mig och det vet vi ju faktiskt inte. Jag är faktiskt shoppingsugen! Förresten har jag fått hem klänningen som jag beställde för läänge sedan från Ellos. Den måste jag visa er. Någon dag.

Nu ska jag plugga så jag får komma härifrån snarast! Förresten har jag helg nu, tills på onsdag. Det är inte helt fel att ha sådan lång ledighet! Men jag har i och för sig redan planer, men det är ju bra att slippa gå sysslolös.

Nu ska jag äta upp det sista på min bulgur- och kycklingfilésallad och ta tag i läsandet. Jag kom på att jag måste börja med min utemotion (=joggingrundor). Jag måste ju träna inför Vårruset. Och kanske Tjejmilen?

Hej svejs!

Kommentarer
Postat av: Anjélica

Jo, visst var den!=)

2008-04-17 @ 15:31:41
URL: http://anjelicab.blogg.se
Postat av: vexy

då tycker jag du ska unna dig en sådan så fort du bara kan. helt underbart. :)

Ha en bra dag!

2008-04-17 @ 15:47:57
URL: http://vexy.blogg.se
Postat av: Linda

S: Mjäääh. Jag håller inte med nu. Alls. HAHAH! Det går åt helvete med den.. Skaaa börja träna. Men jag kommer ju inte igång ju. Fy på mig! Tror jag ska ut och gå efter jag svarat på alla kommentarer..

2008-04-17 @ 16:04:00
URL: http://liiiiinda89.blogg.se
Postat av: LINA

ahah! den är skitgod! idag har det varit skitbra! :) själv?

2008-04-17 @ 17:53:29
URL: http://linaveronica.blogg.se
Postat av: Emma

Haha underbart! :) Vilken favorit i tjejgruppen hade du? Jag hade Mel B. Jag och mina kompisar mimade och uppträdde till dem sjukt mycket. Jag var cool i en peruk som såg ut som Mel B's hår! haha!

Yeah som fan! Blev de något shoppat för din del idag då? :) Jag har köpt skor, två sjalar och.. åtta st böcker! Tror jag har ett helt bibliotek snart. Huuuuum.

2008-04-17 @ 22:47:05
URL: http://e4a.blogg.se
Postat av: Marie

Gomorron, sovit gott? ha en bra dag kram!

2008-04-18 @ 06:17:09
URL: http://lakritstokiga3barnsmamman.blogg.se

Lämna gärna en kommentar här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0