Funderar

Funderar på att det finns mycket att fundara på. Här i bloggvärlden är allt ibland så himla falskt, spydigt och elakt samtidigt som det också kan vara underbart, mysigt och ett väldans trevligt sällskap. Jag är glad att jag (än så länge) inte råkat ut för elaka kommentarer, svartsjuka och annat trams. Men att det existerar har väl alla insett nu? Jag kan bli så irriterad och förbannad när jag ibland läser både bloggar och kommentarer som bara skrivs för att klanka ner på någon. Är detta kul? NEJ, det är det inte! Mer än så har jag inte att säga. Just nu.

Jag önskar i alla fall alla en riktigt trevlig kväll!

Kommentarer
Postat av: Li

Tack !!

2007-11-14 @ 22:01:52
URL: http://candyfloss.webblogg.se
Postat av: Mli

Svar: Ja visst va den :P
Man har väl kännt sig så någon gång :)

Desamma!

2007-11-14 @ 22:56:11
URL: http://crazyhappy.blogg.se
Postat av: jennie

tack! ser ut som kriget hemma i köket och då ska de komma imonoch riva upp ännu mer. suck. kommer attdröja ett par veckor innan allt är återställt igen...suck igen...

2007-11-14 @ 23:18:49
URL: http://gewert.blogg.se
Postat av: Vexy

ja, det fick jag också.
Speciellt med tanke på att allt mitt arbete..alla mina fotografier etc ligger på datorn. Men det löste sig...en plare hade ett elaggregat liggandes. Thank God! :)
Neh, det gick inte.... dumt nog. Men jag svarade när dom j*vlarna ringde igår och skällde lite på dom. Det var skoj. heh

Oh ja...tyvärr finns det väldigt mycket skit här på bloggvärlden. Läste en blogg här om dagen som tillhörde en 14årig flicka som gjort abort. Jättemånga som klankat ner på henne... "så jävla oansvarigt att ha sex i den åldern" "barnadödare" etc etc... tråkigt.

2007-11-15 @ 12:28:50
URL: http://vexy.blogg.se
Postat av: Vexy

Btw...försäljningen går lite sisådär...väldigt vindstilla för tillfället. Sålt bilder för drygt 400:-
Men jag är ganska dåligt på att marknadsföra...frågar bara bekanta liksom.

2007-11-15 @ 12:30:43
URL: http://vexy.blogg.se
Postat av: Rebecca

Ja, jag håller med. Det är så himla onödigt och omoget att hålla på att tracka ner andra och vara taskig. Man vinner ju ingenting på det och man måste verkligen ha en taskig inställning till vad som är "kul" om man får ut en nöjeskänsla av att såra andra. Helt sjukt.. ha det bra :)

2007-11-15 @ 15:52:09
URL: http://beccasvarld.blogg.se

Lämna gärna en kommentar här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0