Måndag

Hejsan!

Dålig uppdatering, I know! Men i helgen har jag varit på landet och det var sjukt skönt. Jag såg schlagerfinalen och blev jättebesviken! Usch, Perrelli var värd en mycket bättre placering än nummer 18! Men men, det finns andra saker att tänka på.. Som att jag har tenta om en vecka. Gaah, om en vecka är det sommarlov! Men innan dess måste jag leva med en tung tentaångest. Hoppas det går vägen!

Well well, hoppas ni har det bra!

Kramar!


Klänningar

Hejsan!

Hoppas ni har en bra dag vad ni än har för er! Jag sitter och vilar lite. Men nu är det dax att ta tag i lite plugg igen. Samtidigt måste jag ladda för ikväll. Jag säger bara: Perelli till final! Men innan dess ska jag hinna med att köra ett pass activiospinning, plugg, middag och lite andra saker.

Här om dagen kom jag ju hem med några klänningar. Ursöta tycker jag!


Klänning med seglarstuk i tubmodell. Åh så söt!


  
Och dessa två sommargodingar. En i vitt med guldiga dragkedjor. Och en i rosa. Eller "bubbelgum" som den kallas.
Allt från Gina Tricot.

Ha det supernajs!



Bloggafton

Jag är med och tävlar hos Therese och Amanda. Det vore inte fy skam att få vara med på en bloggafton i glamourens tecken. Nu är det ju så att jag oftast inte vinner, men försöka kan man ju alltid!

Tävla du också vettja!

Ha en fin dag!



Onsdag

Hej och godmorgon!

Hoppas alla sussat gott. Jag har drömt en del konstigheter, men bortsett från det har jag sovit ok! Nu ska jag dra iväg till skolan. Sedan blir det ledighet i några dagar. På fredag är det kvartalsutbildning i bodypump som gäller och till helgen far jag till landet. Det ska bli toppenskönt! Och så är det ju Eurovision på lördag, får inte missas!

Yes, nu ska jag strax dra iväg! Men ha en fin dag!


Klänning, Filippa K
Leggings och tygskor, H&M
Skärp, från Rhodos förra sommaren
Till detta kör vi röd väska och jeansjacka!

Klänning

Hej på er!

Hoppas ni haft en bra dag. Jag har varit i skolan idag. Och så har jag kört spinning. Nu är det dax för duschen!

Det blev ju några klänningar igår. Och här är den som kom i paketet, från H&M (sorry, spegeln är lite smutsig):

  

Dock kan jag tycka att den är aningen lång. Men lite omväxling kan väl kanske inte skada?

Hej svejs på er!



Tisdag

Nu ska jag springa iväg till skolan, som vanligt. Jag hoppas ni får en strålande dag!


Trenchcoat, Vila
Jeans (nya!), Gina Tricot
Seglarskor, Skopunkten


Kram!

Shoppingpaus

Ingen paus i shoppandet, utan en shoppingpaus i pluggandet. Är ni med? I alla fall. Jag har varit iväg och hämtat paket och shoppat. Det blev ett bra avbrott. Jag hittade faktiskt en del trevligheter. Hör och häpna, jag hittade ett par jeans, och hör och häpna igen, jag hittade dem på Gina Tricot. Jag bär sällan jeans, jag har en hel drös i garderoben men på sistone är det klänningar och kjolar som gäller. Jag hittade även tre klänningar, lite anisktsrengöring och Hårkontrollpiller. Och så paketet också, som även det innehåller en klänning.


Stickad klänning, GinaTricot
Strumpbyxor, MQ
Jeansjacka, min gamla från när jag var mindre som kommer väl till användning nu, från H&M
Svart sjal, H&M
Rosa Converse
Väska, DKNY
Ursäkta för den fina blixten rakt i fejjan..


Min shopping får ni se senare, nu ska jag ta tag i lite plugg igen! Kram!



H&M

Titta, titta. Lite härliga bonusar från H&M och en liten smygtitt på höstmodet. Det känns lite knasigt att spana in höstmodet nu. Men men. Jag måste säga att det inte var något speciellt jag hittade i katalogen, mer än basplagg och koftor. Vi får se om det blir någon beställning nu eller om jag tar det i höst när man normalt borde börja tänka höstmode.



Betyder detta att det är dax för shopping? Det måste det ju göra..


Ha det fint kära ni!



Ny vecka

Godmorgon!

Väldigt dålig uppdatering på sistone, Men det har varit så nedrans mycket. Dessutom börjar tentastressen smyga sig på. Om två veckor är det sommarlov! Men innan dess är det mycket som ska pluggas. Det är så svårt! Men det är bara att bita ihop och kämpa på. Jag hade tänkt springa en tur idag, men ärligt talar pallar jag inte det. Dessutom har jag fortfarande lite småont i halsen. Plus att jag har världens träningsvärk från bodypumpen igår! det får bli en promenad senare istället. Jag ska hämta ett paket och inhandla lite ansiktsprodukter på Apoteket tror jag.

Så ligger det till. Hoppas allt är finemang med er!

Nyshoppat

Nu är jag hemkommen från en trevlig kväll! Det var mycket trevligt på både MQ:s tjejkväll och Topshops klänningsmingel! Det bjöds på bubbel, juice, snittar och annat. Jag fick med mig två kjolar hem och en übersöt liten kuvertväska, allt från Topshop.


En vit volangkjol. Dock aningens kort så vi får se om den behålls. Samma känner jag med denna:


Jättesöt OCH med stjärnor. Men den är galet kort och jag vet inte om det känns hundraprocentigt säkert. Hmm.


     
Och denna. Valfritt om man vill hålla den i handen eller ha den på axeln. Praktiskt. Och sött!


Nu måste jag sova. Imorgon är det skola igen.

Godnatt!



Mingel, mingel

Hej på er!

Nu är det dax att dra in till staden. Först är det tjejkväll på MQ och sedan bär det vidare till Veckorevyns klänningsmingel på Topshop! Jag och min söta vän som jag inte träffat på länge ska dit, toppenmys! En uppdatering följer så fort jag hinner.

Vi kanske ses?!

Stress

Hellu!

Helgen var underbart fullspäckad med människor och mat! Så igår blev det till att rulla runt på löparrundan.. Sedan blev det möte och sushibuffé med jobbet och sedan bums i säng. Idag blev det tidig uppgång ur sängen, springa (nästan) till skolan, ha föreläsning, fixa med några skatterättsliga uppgifter, springa hem igen, slänga i mig middag, springa iväg till spinningen och sedan hem igen. Och nu sitter jag här, nyduschad och allmänt stressad. Jag har tenta om mindre än tre (!) veckor. Galet! Nu ser jag redan fram emot helgen, ska träffa massa söta vänner!


På torsdag ska jag gå på Veckorevyns klänningmingel på Topshop. Ska ni gå? Ååh, jag som bara älskar klänningar! Idag har förresten min turkosgröna från H&M gått iväg. Det var på tiden! Hoppas den passar nu bara!


Bild: Veckorevyn.com


Hoppas allt är strålande med er gott folk!

Kram och godnatt!



Gårdagens look

Tjo på er! Äntligen helg!

Idag ska jag fara iväg och fira morfar min och träffa halva släkten. Imorgon är det tredje dopet för i år, mitt lilla kusinbarn ska döpas. Då får jag träffa andra halvan av släkten. En riktig släkthelg med andra ord. Dessutom ska jag förbi landet en sväng och det ska bli supermysigt! Det bli sommarklänningar och kjolar för hela slanten. Hoppas sommarvädret håller i sig!

Såhär såg jag ut igår:


En hel H&M-outfit blev det.

Nu ska jag ner och äta lite frulle sedan bär det iväg. Ha en bra helg så hörs vi imorgon!

Sommarväder

Hej!

Nu sitter jag här och inväntar middag. Idag var det ju strålande väder och det ska tydligen bli så imorgon också. Hej alla sommarklänningar! Dessutom är det fredag imorgon! Hela helgen är fullspäckad så det blir inte mycket tid till plugg. Men jag ska i alla fall få komma ut till landet för första gången på året. Bara för en natt, men ändå!

Ikväll är det activiospinning på schemat. Imorgon ska jag försöka springa en tur om det inte blir för varmt.

Ha en bra torsdagskväll nu! Kram!


Idag: Brunt

Hejsan!

Dax att bege sig till skolan igen. Det verkar som det blir fint väder idag. Nästan sommar! Då är det bara sommarlovet som saknas.

        
Idag ser vi ut såhär:
Klänning, Ellos
Kofta, leggings och espadrillos, H&M

Plus väska från Longchamp:


Japp, så är det med det! Ha en bra torsdag nu!

Tjo!



Dagens

Godmorgon!

Nu ska jag snart springa till bussen. Men innan det vill jag önska er en god morgon. Hoppas ni får en toppendag!

image374   image373
Klänning med fickor i sidorna, Indiska
Kofta, H&M
Leggings, H&M
Sjal, Åhléns
Skinnjacka, H&M
Väska, DKNY
Och skor från DinSko (syns ej)

Ha det bra. Ciaoo!



LaRedoute

Jag spanade in på LaRedoute en snabbis och kunde inte låta bli.. De har fått in en del nyheter. Det fanns inte så jättemycket intressant. Men tro mig, jag hittar i alla fall!

image371
Spana in pumpsen med kilklack. Supersnyggt till en svart volangklänning..


image372
Och spana in volangklänningen! Supersöt och fin. Hoppas den är det även i verkligheten. Den finns även i svart. Men nu får det vara nog med svarta klänningar.


För övrigt tog jag veckans första löparrunda imorse. Efter lite helgledighet, halsont och snuva kände jag att det var dax. Men det gick tungt.

Ha en fin måndag!


Nelly

Mitt Nellypaket dök upp här om dagen. Och jag blev glad, allt passade! Ett par Hanky Pakys i svart och rosa, superfina! Och en klänning från Rules By Mary. Någon sa att man inte kan få för många LDB's. Jag tror också på det.

image370
Jag ber om ursäkt för en smått grynig bild..

Dessutom mitt underbara Juicy-set i ljusblått. Men det får ni se en anna dag!


I'm back

Halloj allesammans!

Nu är jag tillbaka efter valborg, slappardagar och en helg! Valborg var toppennajs i Uppsala. Imorgon är det en ny vecka som gäller och snart (om fyra veckor) är det sommarlov. Men innan dess har jag en stor tenta som måste avklaras! Ååh, om jag bara klarar den! Men då gäller det att plugga. Så det ska jag!

Hoppas ni haft en bra helg!


RSS 2.0