Torsdag

Idag har jag varit och hämtat mitt Ellospaket. Jag har inte hunnit öppna det än, men snart ska jag slita upp det! Underbart vilket fint väder det var idag. Sådär lagom småkyligt, soligt och ljust! Skönt att ta en promenad när det är ljust för en gångs skull.

Nu måste jag fixa till spinningpasset till ikväll. Jag har gjort ytterligare ett nytt nu som jag måste fixa det sista på. Sedan blir det lite plugg och sedan drar jag iväg på 60 minutersspinn! Kul, kul!

Kramar!

Gymmat

Hej!

Hoppas ni haft en bra dag! Min har varit helt ok, synd att klaga. Jag har hållit ett 50-minuters spinningpass och jag har gymmat! YES! Jag har inte gymmat på flera månader (typ två) och det är det längsta uppehåll sedan jag började gymma en gång i tiden. Nu är det dax att komma igång med det igen. Usch vad kul det var! Det blev rygg, biceps och mage.

Nu har jag helg. Jag är ledig imorgon och på fredag och sedan är det helg på riktigt. Okej, jag ska jobba halvdag på fredag, men det är nästan som att vara ledig! Och okej igen, jag måste väl plugga. Men vadfasen, jag slipper gå till skolan!

Nu har mitt Ellospaket kommit också så jag tänkte hämta ut det imorgon. Spännande. Nu får vi hålla tummarna för att kappan sitter som en smäck! Och allt annat med förstås.

Jag avslutar med en bild som jag tog häromdagen. Jag tycker den blev så fin och det ser så härligt ut. Det var då jag trodde att våren var på väg, men jag misstog mig visst...

image214

Godnatt på er!



Bedtime

Halloj!

Nu är jag nyduschad och fräsch efter ett hårt spinningpass. Det är galet hur mycket man kan svettas, finns det ingen gräns? I alla fall. Nu är det dax för mig att gå och sussa, jag har huvudvärk och behöver sömn mer än någonsin! Just nu är skaparglädjen inte på topp heller, så jag kommer inte på något skoj att skriva (inte för att jag någonsin skriver något skoj..) Imorgon är det en ny dag och nya tag. Vi höres då!

Godnatt, sussa sött!

Tisdag

Nu har jag precis käkat lunch och ska sätta tänderna i lite plugg. Känns inte alls kul, men det är lika bra att sätta igång och komma in i det! Jag får se fram emot spinningpasset ikväll.

Igår var jag ute och åt och såg Arn - Tempelriddaren på bio. Jag trodde faktiskt inte alls jag skulle gilla den, men jag blev positivt överraskad! Den var ju jättebra och inte alls typen av hur en svensk film brukar vara (även om jag gillar svenska filmer). Så det var ett skönt avbrott. Bio borde man gå på oftare!

Hur har ni det idag?

Ta hand om er!

Semla

Årets första semla ska strax intas och jag är väldans förväntansfull! Det är mammas hembakade som gäller. Är inte hembakat alltid godast? Eller oftast i varje fall..

image213

Nu ska jag gå och lägga mig och läsa lite. Och äta semla såklart. Imorgon är det en ny vecka och nya tag.

Hoppas ni får en toppensöndag och en bra start på veckan!



Snart hemgång

Nu har jag bara en timma kvar på jobbet. Sedan bär det av hemåt i det vackra vädret (vårkänslor, någon?). Ikväll är det dax för Body pump igen. Körde igenom passet en gång igår för att se att jag inte tappat alla rörelser. Det gick helt ok. Hoppas bara det går bra ikväll också! Lite träning behövs, jag sitter ju still på jobbet så det känns som man växer fast i stolen.

Imorgon är det måndag igen och en helt ny vecka att ta itu med. Jag ska försöka komma igång med pluggandet med en gång, men det säger man ju alltid.. Imorgon är det bio som gäller. Ska se Arn - Tempelriddaren som jag inte sett ännu. Och innan det blir det skola hela dagen. Puh.

Krambanan!



Söndag

Godmorgon!

Nu sitter jag på jobbet igen. Ingen vila, ingen ro. Men det gäller att passa på innan skolan sätter igång med full effekt.

Igår var jag bara hemma. Fixade med lite småsaker och bara tog det lugnt. Jag passade på att göra ytterligare en H&M-beställning. Jag hittade en jättesnygg grå jacka samt ett par vita tygskor:

  
Bilder: hm.se

Nu får det vara nog med shoppingen för ett tag.
 
Ha en toppensöndag!



Jobbar

Lördag!

Hoppas ni alla mår prima och hade en bra fredag. Och tack för lite boktips i förra inlägget, vilket jag gärna ser mer av! Har ni några tips på bra litteratur (gärna chicklit, men även annat välkomnas) så får ni mer än gärna hojta till! Jag ska ju som sagt börja läsa lite mer, vi får väl se hur det går med det!

Nej, nu måste jag jobba på lite samtidigt som jag spanar in shopping på nätet och sitter och löser lite sudoku. Det är livsfarligt ur shoppingsynpunkt att sitta och jobba framför en dator! Men ganska trevligt också..

Ha en superlördag!



Läsning

Nu är jag hemkommer från middag, fika och massa tjejsnack! Mycket trevligt var det. Nu hade jag tänkt gå och lägga mig och, hör och häpna, läsa! Jag är extremt dålig på att läsa böcker och tänkte försöka ändra på det. Men en anledning tror jag är att jag läser så mycket litteratur till skolan att det inte känns som avkoppling att läsa skönlitteratur. Läsning över huvud taget gör mig lite illamående tillslut. Men det ska det som sagt bli ändring på.

Godnatt på er!



Ellos

Nu är jag hemkommen från jobbet. Det är ju superunderbart väder ute. Solen lyser och man får nästan lite vårkänslor, eller det känns i alla fall som att det är påskväder ute.. (Eller ja, nästan.)

Nu har jag beställt kappan och hoppas den inte är för prasslig. Den ska tydligen vara lite små i storleken, så jag hoppas jag valde rätt! Blev även några vårklänningar och andra trevligheter.

     
Bilder: ellos.se

Hej svejs så länge!



Vårkappa

Yeees, det är fredag! Fruktansvärt underbart! Jag ska i och för sig jobba hela helgen, men det är inte heldagar så det funkar. Ikväll ska jag ut och äta med två sötnosar, det ska bli mycket trevligt!

Jag har tänkt beställa lite kläder och jag har verkligen fastnat för en somrig kappa. Men jag vet inte. Jag är liksom kär. Fast ändå vet jag inte.. Jag är nog mest tveksam till tyget som är av vind- och vattenavvisande vävd bomullstwill med prasselkänsla. Prasselkänslan gör mig lite tveksam.  Vad tycker ni? Kommentera!
image205

Bild: josefssons.se

Ha en bra dag, så hörs vi!



Allvaret har börjat

Tjo!

Idag har jag varit i skolan och påbörjat den nya kursen. Nu har jag att göra i tio veckor framåt. Litteraturen består väl av ungefär tio böcker plus lagbok och kompendier. Mycket skoj. Eeh, not! Men jag är i alla fall lycklig över att höstterminen är slut. Usch, den var jobbig! 

Ikväll är det spinning som gäller igen. 50 minuter denna gång och jag har nu fixat skiva så att allt ska bli tip-top!

Nu ska jag börja kika på avtalsrätten!

Kram!

Garderobsrensning

Goddag!

Idag har jag haft fullt upp med att rensa alla garderober och fixa iordning skor och annat. Det är när man tar fram allting som man märker hur mycket man egentligen har. Men hur kommer det sig att jag aldrig har något att sätta på mig? Hmm.. Samtidigt knepar jag med mina spinningpass. Nu är jag helt klar med ett som det blir premiär för ikväll! Kul!

Imorgon börjar skolan igen. Nu är det juridikkurser jag ska sätta tänderna i, hela vårterminen! Men sedan är det sommarlov och efter det har jag bara ett år kvar. Helt underbart och helt galet! Tiden bara flyger iväg.

Hoppas att ni har en toppendag!



Godnatt

Nu har jag suttit och mixtrat ihop två spinningpass. Det var värst vad jag är produktiv såhär på kvälls(natt)kvisten! Men nu är jag verkligen trött och helt slutkörd i hjärnan. Jag får lyssna på allt imorgon och se hur jag lyckats. Nu längtar jag verkligen till sängen!

Godnatt!



Efter träning

Idag har jag varit och tränat på Friskis & Svettis. Min kära mor vann ju ett årskort där, så nu har jag äntligen fått ändan ur vagnen och hämtat ut det. Gick på ett medelpass idag. Nu ska jag strax duscha och sedan placera mig framför Guldbaggegalan 2008. Men jag tycker att det ofta är så knepiga och konstiga filmer som vinner priser. Vad tycker ni?

Ha en toppenkväll!

Vårspan

Godmorgon!

Nu sitter jag på jobbet och arbetar. Samtidigt sitter jag och spanar in lite vårnyheter i klädesväg. Jag är så sugen på att beställa hem lite nya kläder, frågan är bara var jag ska förvara dem! Igårkväll började jag i alla fall med en grundlig garderobsrensning. Men varför börjar man alltid med sånt precis innan man bör gå och sova? Korkat. Så det blev inte så väldigt mycket sömn för mig i natt och dessutom ligger det kläder och skor lite överallt i huset nu! Men det fixas när jag kommer hem!

Jag blev bland annat lite förtjust i dessa från LaRedoute.se:

image202   image203

Vad tycks?



Ha en fin måndag!



Söndag

Hej allihopa!

Hoppas ni haft en bra och skön toppenhelg! Min har varit skön om inte annat. Jag har inte gjort särskilt mycket, mest fixat med lite småsaker. Nu har jag just ätit middag, typ! Jag har kört mitt Body Pump-pass för andra gången idag och det känns redan bättre och mer bekvämt att stå där framme. Men det lär ju ta ett tag innan jag känner som för spinningen, det vill säga kärlek! Hihi! Men det kommer.

Nu ska jag hoppa in i duschen och sedan krypa ner och kika på film eller så. Imorgon blir det upp tidigt till jobbet och på onsdag sätter skolan igång igen. Så det gäller att passa på att njuta av ledigheten i två dagar till (får njuta även på jobbet). Och det ska jag!

Ha en fortsatt trevlig söndag och sov gott!



Lördag

Hejsan!

Idag har jag varit på dop för hela slanten. Jättetrevligt var det med en underbart söt bebis som var glad mest hela tiden! Han somnade lagom efter att han fått vatten på huvudet.

För övrigt är det så nedrans trevligt att inte behöva vara stressad inför skolan, utan att man få ha lite ledig tid! Igår var jag i stan med mor min. Vi shoppasde och fikade, mycket trevligt! Sedan fick jag hämta ut lite vårkläder från H&M, också mycket trevligt! Bland annat:

image199   image200  
En grå cardigan, en svart jacka samt ett par bruna espadrillos

Nu är det lördag och jag ska...göra ingenting! Så skönt!

Ha en toppenlördag!



Shopping

Hej!


Nu har det varit mycket inaktivitet här ett tag. Men jag har haft så fullt upp att jag nästan glömt bort att jag existerar. Någon som förstår? I alla fall, nu är jag på banan igen och började såklart med lite shopping. Eller innan det var jag hos tandläkaren. Jag var så nedrans hundra på att jag hade minst tre hål. När jag kommer dit har jag inte ett enda, är det inte fantastiskt? Det gjorde min dag skulle man kunna säga!

Över till shoppingen då:

image196
En klänning i skönt material från Filippa K (gör sig inte rättvis på bilden)

  
Och träningsbyxor från Craft och Röhnisch


Nu ska jag gå ner och laga lite middag innan det är dax att köra ett spiningpass!

Vi hörs snart igen!



Hollywoods babyboom

Igår verkar det som att både Nicole Richie och Christina Aguilera fick sina små, en flicka respektive pojke! Och babyboomen verkar bara ha startat.. 08 verkar bli ett riktigt babyår.

I alla fall. Måste få pigga upp mig med något nu när jag sitter och pluggar och har det allmänt trist. Imorgon är det dax för mitt första Body pump-pass, vilket innebär att jag är nervös. På måndag ska uppsatsen in som nu varit under arbete i typ ett halvår och på tisdag är det tentadax igen! Men sedan får jag lite efterlängtad ledighet. Eller ja, jag ska kanske inte överdriva. Jag är ledig från skolan men det är en hel drös med saker jag ska ta itu med. Fast det mesta är i och för sig rätt så skoj..

Back to koncentrationen igen!

Ha en fin lördag!



Söndag

Hej!

Så var det söndag och imorgon börjar allvaret igen. Eller jag tycker förstås att hela julen varit ett stort allvar, men för de allra flesta börjar det på riktigt imorgon. Själv har jag inlämnandet av en uppsats, en tenta samt första pumppasset som väntar. Så en lugn stund får jag först i mitten av januari. Men den som väntar på något gott.. Får tänka så så kanske jag håller mig uppe ett tag till!

Det var detta för nu. På återseende!

Ciao!



Vårmode

Jag fick vårkatalogen från H&M för någon månad sedan och då skulle man förbeställa för att få allting tidigt (första veckan i januari). Nu är dessa varor försenade. Vad var då meningen med förbeställning?

I alla fall. Detta är liten del av vad jag beställde:

     
En svart vårjacka, en grå cardigan samt guldiga espadrillos.

Vi får hoppas detta dyker upp inom kort. Inte för att man kan använda det på ett tag kanske. Men att få lite vårkänslor och lite nya plagg i garderoben är ju aldrig fel.

För övrigt fick jag hem både Ellos- och LaRedoutekatalogerna igår, så då har jag något att ägna mig åt i helgen! Nej, just det. Jag måste plugga.. Men i pauserna kanske!

Ha det gott!



Bloggtorka

Hallå allihopa!

Hoppas ni har fått en bra start på det nya året. Själv har jag haft mycket att tänka på. Mycket jobb, mycket plugg och samtidigt ska jag öva in Body Pump-programmet. Men nu har jag nog lyckats fått in snitsen på det där och dessutom stänger gymet tidigt på söndag (då jag egentligen skulle haft mitt första pass), så jag får en extra vecka att öva på. Men jag kan säga att jag varit galet nervös och nu förlängs nervöstiden med en vecka!

Men lite skojigheter har jag också hunnit med. Jag var och hämtade ut den nya mobilen igår. Och jag är verkligen nöjd. Hittills i alla fall. Dessutom inhandlade jag spinningskor och clips igår. Nu ska jag bara se till att inte fastna på cykeln för gott..


  
Bilder: Nokia.se och cykelcity.se

Nu ska jag återgå till jobbandet ett tag. Strax har jag rast!

Ha en superfin dag!



RSS 2.0