Tjejkväll

Nu är jag hemkommen från tjejkvällen på gymmet. Jag var och åt med mamma först, smaskens! Sedan körde vi "Gymnastic cardio" och "Hathayoga". Det var kul att testa på någon nytt man aldrig testat förut. Gymnastic-grejjen var skoj, men använde typ stänger med gummiband på som man skulle sätta runt fötterna och hålla stången vid nacken och så skulle man göra rörelser á la gympa/aerobics. Annorlunda, men kul! Dessutom köpte jag ett par träningsbyxor och en träningstopp från Röhnisch, kan visa imorgon. Men nu är det duschen som kallar!

Hörs!



Utmanad

Jag har blivit utmanad av Lina:

Här är reglerna:
1. Länka till där du hittade detta/den du blev utmanad av.
2. Berätta 7 sanningar om dig själv.
3. Jag utmanar DIG!

1. Jag är rädd för mörkret (eller jag blir mycket mer rädd när det är mörkt)
2. Jag har en himla fobi för ormar (senaste mardrömmen dök upp i söndags)
3. Jag tänker på mat ungefär 50% av min tid.
4. Jag är jäkligt envis
5. Jag har bacillskräck för vissa människor (sådan som jag anser vara äckliga eller luktar illa)
6. Jag har hår- och knäskålsfobi (Speciellt läskigt är hårbottnar, oooh)
7. Jag prioriterar träning före skolan (eller ja, undantag finns ju)


Trött..

Igår körde jag två spinnpass och sedan fick jag en nedrans huvudvärk. Usch att jag får så lite sömn. Och imorse fick man gå upp tidigt igen för att ta sig till skolan. Gaah, jag vill bara ha uppsatsen klar och slippa tänka på den! Nästa vecka sätter en ny kurs igång så då blir det inte så himla mycket uppsatsskrivande. Jaja, mycket om skolan nu. Men snart är det helg. Och ikväll är det tjejkväll på gymmet så då möter jag upp mor min och käkar någon god middag och sedan testa på lite olika pass på gymmet!

Ha en toppendag!

H&M + hårform

Så var man i biblioteket igen, trött som aldrig förr! Låg och spanade in H&M:s vårkatalog som hastigast igår och jag älskar det. Det finns en del snygga jackor, trenchcoats och andra trenchliknande jackor, det är nog något jag tänker satsa på som basjacka i vår, gärna svart eller beige. Nu blir det storbeställning!

Igår köpte jag Naturapotekets "Hårform" som är vitaminer och mineraler för hår, hud och naglar. Jag hoppas det ger resultat, framförallt på mitt hår som jag känner behöver lite extra hjälp på traven nu i höstrusket.

Take care!




H&M:s vårkatalog

Nu ska jag gå och lägga mig och kolla in vårmodet i nya H&M-katalogen som jag fick hem idag. Jag ska mysa ner mig i sängen och spana in vad som gäller i vår. Jag återkommer imorgon med en första åsikt!

Sov gott!

Juicy Couture

Jag har blivit lite halvt försälskad i denna nya Juicy Couture-huvjacka i 100% kashmir. Dock är priset inte helt tillfredsställande, 2995 kronor/st. Men önska kan man ju alltid!

image128   image129
Bilder: mrsh.se

Drömdag

I natt kunde jag inte somna alls! Jag låg vaken i timtal och bara vred och vände på mig. Är inte detta väldigt jobbigt, man vet att man verkligen behöver sova men ändå så går det inte? Nu sitter jag i biblioteket igen och är så trött så jag inte vet vart jag ska ta vägen! Jag skulle hellre tagit en lååång sovmorgon, ätit en bra frukost, tränat lite och avslutat dagen med en fika- och shoppingstund! Men denna drömdag får vänta ett tag. Åh, jag måste ju börja tänka på julklappar snart också. Och fördelsedagspresent till mamma. Och farsdagspresent till pappa. Mycket att tänka på.. Idag blir det uppsatsskrivande i biblioteket och ikväll ska jag jobba. Lång dag med andra ord!

Ha det braa!






Sliten + Cavalli

Nu är helgen snart över, IGEN! Idag fick jag ju agera supersnabbinhoppare på jobbet. Usch, känner mig allmänt sliten, mest med tanke på veckan som kommer som är så fullspäckad att jag inte ens har tid att träffa vänner för en fika!

På tal om ingenting. Har spanat in H&M-kollektionen från Cavalli och jag är fullkomligt förälskad i den svarta trenchcoaten! Jag. Vill. Ha! Vad tycker ni?

Ha en fortsatt trevlig söndag gott folk!



Panikinhopp

Blev uppringd av jobbet. Någon hade blivit sjuk så jag ska hoppa in och jobba. Det var den söndagen.. Mer hinner jag inte skriva. Återkommer ikväll.

Ha en bra söndag!



Lördag

Godmorgon,

Igår var det hälsomässan och det var så himla kul. Passade mig perfekt. Fick lite massage, gjorde massa hälso- och fystester, lyssnade på en föreläsning och spanade in annat kul om träning, kost, hälsa m.m. De som inte varit där rekommenderar jag varmt ett besök!

Idag var det lördag och jag vaknade übertidigt. Jobbigt eftersom jag somnade runt två i natt. Blir en lugn dag idag och ikväll blir det utgång! Tjohoo!

Ha det!



Hälsomässan

Idag har jag varit en sväng på gymmet och tränat ben. Det har jag inte gjort på månader, så vi får se om jag kan gå imorgon! Men jag tog det rätt lugnt så det ska nog gå bra.

Strax ska jag iväg på hälsomässan med mor min! Det ska bli så himla kul och jag blir så glad att mor min ställer upp när jag kommer med sådana här påhitt! Jag hoppas såklart jag kommer hem med tips på både ditten och datten. Hälsofreak nästa!

image127
Bild: www.alltforhalsan.se

Vad hittar ni på idag?



Nyduschad

Idag har jag haft ett spinningpass, toppenkul som vanligt! Nu har jag fyllt på energidepåerna och duschat så nu är jag fit for fight igen..Nästan..Önskar jag i alla fall. Jag borde verkligen sova, för den varan har det inte blivit mycket av på sistone. Tycker faktiskt att jag är värd en sovmorgon imorgon och så blir det! Sedan blir det nog en tripp till gymmet och sedan hälsomässan med mor min. Det ser jag verkligen fram emot! Nu ska jag nog lägga mig och läsa lite.

Godnatt!



Torsdag

Nu sitter jag på jobbet. I morse var det motigt att gå upp. Men jag fick i alla fall en skön promenad till jobbet i dimman. Kunde ju knappt se handen framför mig och lite halvkyligt var det! Men nu istter man här i värmen och jag funderar på att dricka lite varm choklad för det hör ju faktiskt hösten till!


image126
Bild: www.arla.se



Träning

Nu är jag hemkommen från gymmet, körde bröst, triceps och mage. Känns toppenskönt att äntligen komma igång med gymmandet igen. Nu har jag fyllt på energibehovet och ska väl sätta mig och läsa lite. Men det känns ju inte superlockande med tanke på att det är läsning till skolan, alltså inte frivillig läsning. Men ikväll är det ju lite Top Model och lite Grey's, så jag har ju något att se fram emot!

Hoppas ni får en toppenkväll!



Godmorgon

Nu har jag tagit mig till skolan och ska försöka komma igång med uppsatsen! Trött är man som vanligt!  Jaja, dax att sätta igång. Jag får uppdatera mer senare!

Ha en toppendag!



Mätt och belåten

Nu är jag hemkommen från jobbträffen och det var supertrevligt! Vi avslutade kvällen med en god japansk-indisk-kinesisk-typ buffé med bland annat sushi. Mums! Så nu lär jag stå mig ett tag på detta näringsintag..

Nu sitter jag och väntar på att få skölja bort min ögonbrynsfärg från brynen. Är så trött och skulle verkligen behöva sova, bums! Imorgon blir det uppsatsskrivande för hela slanten. Men det orkar vi inte tänka på just nu. Dax att tvätta brynen!

På återseende!






Måndag

Så var det  en ny vecka igen med nya tag. I morse blev det en 40 min powerwalk innan frukost. Efter frukost var det gymmet med rygg, biceps och mage som gällde. Sedan lunch och nu sitter man här och väntar på bättre tider. Haha, nä. Jag ska ta mig igenom lite artiklar och andra trevligheter till uppsatsen. Måste ju känna mig förberedd inför morgondagen då vi ska börja skriva! Senare ska jag iväg på en träff med jobbet med efterföljande middag. Det ska bli supertrevligt.

Godnatt

Godnatt. Nu ska jag gå och lägga mig för att få den sömn jag behöver. Imorgon är det hårdkör som alltid på måndagar (ok, inte mer hårdkör än andra dagar, men jag gillar bara inte måndagar. Det känns som att denna dag är jobbigare och mer plågsam än andra dagar). I veckan ska jag hinna med gym tre gånger (hela kroppen), två spinninpass, ett eller två Body Pump-pass och ett step-pass. Detta ska varvas med promenader och bra kost. Tänkte att om jag bara sköter träning och kost kanske jag slutar tjata om hur trött jag är hela tiden. Detta förutsätter dock att jag sover det jag ska, vilket jag inte alltid lyckas med. Jaja, nog om detta, dax att borsta tänderna!

Tjao!



Garderobsrensning

Då var veckan snart slut igen då. Idag har jag gymmat bröst och triceps. Dessutom har vi haft en REJÄL garderobsrensning här hemma. Två stora sopsäckar med kläder och skor till klädinsamlingen har jag lyckats få ihop. Och mer skulle jag nog kunna klämma ut. Men man tänker ju alltid "Det kanske kommer användas någon gång, när det är maskerad om inte annat.." Nää, Emma! Bara att inse att du inte varit på maskerad sedan barnsben och troligtvis inte kommer gå på det inom den närmsta framtiden. Ok, halloween kanske, men sådana kläder var det i alla fall inte tal om. Nu är jag både nöjd med mer plats i garderoben och för att jag (förhoppningsvis) gjort en god gärning för mer behövande.

Nu sitter jag och försöker ta mig igenom en artikel till uppsatsen. Det går väl inge vidare. Men snart är det ju "Ensam mamma söker", ej att förglömma!

Ta hand om er!



Min parfym!

YES! Nu har jag den, min Versace "Woman"! Jag är så glad, jag är så glad! Min förra råkade jag ju som sagt tappa i asfalten. Men nu har jag den igen och lyckan är fulländad. Tack mor & far!

image125

Lördag

Nu ska jag strax åka iväg och hämta mamma och pappa i stan. De har varit på semester och nu är det rätt skönt att ha dem på svensk mark igen! Idag har jag annars dammsugit, handlat och fixat med lite andra nyttigheter. Det är ju toppenfint höstväder ute, man blir så glad! Får nog bli en promenad till senare, eftersom det inte blir någon träning idag!

Ha en fortsatt trevlig lördag!



Godnatt

Nyduschad och fräsch efter ansiktsmask och insmörjning ska jag nu gå och lägga mig. Men som vanligt är jag oerhört pigg såhär på kvälls(natt!)kvisten. Jag sitter och diggar musik för att sätta ihop ett nytt spinnpass och känner att jag dessutom borde göra en helfix av naglarna. Men det får ske en annan dag, kanske imorgon?

image121      image123image122
Bilder: www.pulpstore.se

Godnatt!



H&M-nyheter

Dessa nyheter i H&M-shopen gillar jag!

image118
Cardigan, 249 kr



image119
Tunika, 198 kr



image120
Klänning för en billig penning, 149 kr


Vilken är er favorit?



Vill ha

Jag håller ju på att testa jordens alla möjliga mascaror för att hitta den optimala. Och det är en himla djungel. Det finns hur många som helst! Dessa har jag inte hunnit köpa än, men jag ska. Problemet är bara att jag för tillfället använder typ fem stycken och vissa torkar fortare än man hinner måla på ett lager..


Diorshow blackout mascara                         Lancôme Virtuôse mascara
image111   image113
Bild: strawberrynet.com                              Bild: lancome.com

Vad har ni för favoritmascara?




Nyduschad

Nu är jag nyduschad och trött i hela kroppen. Det blev bara två spinningpass, men det räckte gott och väl. Jag var ju slutkörd efter det första! Men kul är det och det är alltid guld värt. Men nu måste jag gå och lägga mig. Min kropp skriker efter sömn! Men först en genomborstning av gaddarna!

På återseende!




Iväg och svettas!

Nu ska jag iväg på mina tre spinningpass. Jag hoppas ju såklart det blir toppenkul! Nu ska jag dra iväg och svettas lite (mycket!).

image110
Bild: www.basicfitness.nu


Ha en fortsatt trevlig kväll!



Torsdag

Idag har jag i alla fall varit lite produktiv. Jag var och handlade i morse, sedan körde jag ett pass hemmaträning mage/rygg och nu tänkte jag dammsuga. Det är ju så fruktansvärt tråkigt att dammsuga men det måste ju göras och så är det ju väldans skönt när det är klart. Dessutom har jag satt igång en maskin tvätt. Men jag måste ju vila lite också. Ikväll har jag tre (3!) 60-minuters spinningpass på rad, utan minsta minuten vila mellan passen. Snacka om att jag kommer vara en aning slut när jag kommer hem ikväll! Jaja, dax att ta tag i dammsugningen!



Hemma igen

"Hairspray" var helt okej! Om inte annat var man glad och sprallig i benen när man gick därifrån och det känns ju alltid härligt! Nu borde jag gå och sova för klockan är mycket. Men självklart är man som piggast när man minst behöver vara det. Hmm, konstigt..

Träning + förhandsvisning

Nu ska jag strax iväg och träna och sedan bio! Hoppas filmen är bra!

image109

Ta hand om er så länge!



Lillördag

Så var det onsdag och jag är trött som vanligt. Jag gick och la mig med dunkande huvudvärk igår. Men men, ny dag och nya tag. Idag blir det en (skön?) hemmadag. Ska väl försöka städa lite och dessutom läsa artiklar och annat till uppsatsen. Men ikväll blir det först ett träningspass och sedan bio, förhandsvisningen av "Hairspray" med några vänner! Illa bara att jag missar EM-kvalet Sverige mot Nordirland. Men sånt är livet på en pinne!

Ha en toppendag!



Träna bör man

Nu ska jag iväg och hålla ett spinningpass och vad gör man när man är lite halvt opepp? Ok, det kommer ju bli bättre när jag väl är där. Men det är så besvärligt att ta sig iväg. Enda anledningen att jag drar iväg just nu är att jag håller i passet så då måste man ju vara där liksom.. Men på hemvägen är det helt andra tankar. Då vill man helst hålla ett pass till, och ett till..

Jaja, dax att byta om och sticka iväg!

Dagens outfit

Godmorgon allihopa. Hoppas ni sovit fint. Nu ska jag strax bege mig hemifrån för ytterligare en lång dag.

image108
Senapsgul tunika, H&M

Gråa byxor, Åhlens

Stövlar, Skopunkten

Jordgubbshalsband


Behov av semetser

Idag är jag trött och har inte alls lust att anstränga mig det minsta. Jag har varit på stadsbiblioteket hela morgonen för att hitta en bok som såklart inte fanns. Nu sitter jag istället på skolans bibliotek igen. Ikväll blir det jobb.

Gaah jag behöver semster!


image107
Bild: ving.se



Kväll

Så var det slut på det roliga, alltså helgen. Och vad har jag fått ut av denna helg? Hmm, inte mycket. Eller jo, jag har ju träffat vänner, tränat, hälsat på farmor och farfar och ja.. Slappat! Men ändå känns det som att jag missat att göra så mycket roligt. Inte för att jag vet vad detta roliga skulle vara, men ändå. Eller så är jag bara allmänt trött på att det ska vara måndag, IGEN! Usch och fy kan vi inte bara hoppa över denna dag och börja veckan med en tisdag?

Nu ska jag väl fösöka sova även om det är en aning svårt på söndagar. Ha det bra och hoppas ni sussar sött!

Godnatt!



Dagens

Här kommer en snabb dagens innan jag kör iväg till farmor och farfar:

image106
Grönrutik tunika, Ellos

Leggings, H&M

Kofta, Gina Tricot

Stövlar, Skopunkten

Väska, DKNY

Ha en bra dag så hörs vi senare!


Söndag

Godmorgon. Så var det söndag igen. Och imorgon är det måndag och ytterligare en ny vecka. Tiden bara rinner iväg! Idag ska jag i alla fall åka och hälsa på min farmor och farfar och gratta farmor på födelsedagen. Så det blir en lugn söndag. Jag skulle gärna ut och leta efter en mössa också och då vill jag ju fortfarande ha denna:


Jag vill ha min mössa! 59.50 från H&M

Jaja, dax för frulle!


Paket

Ååh, äntligen kom mina röda Ellospumps. Det var galet länge sedan jag beställde dem, så det är himla tur att de passade som handen i handsken! De är något höga, men vill man vara fin får man ju lida pin, inte sant?

  

Dessutom kom min grönrutiga tunika. Min gråa klänning med fickor får jag vänta ytterligare på. Är de inte lite sega på Ellos?



Nu sitter jag för övrigt och käkar på nybakade scones. Supersmarrigt. Och den bästa maten att käka efter gymet. Not. Haha! Men har faktikst käkat lite tonfisk också.

I det andra paketet kom en träningsmatta och en liten träningsboll. Nu kan jag äntligen göra situps och andra övningar utan att få skavsår av golvet! Yes!

Åh, det är riktigt fint höstväder och solen skiner. Toppenmysigt! Ikväll blir det fotboll för hela slanten. Ni missar det väl inte? Sverige- Liechtenstein 18.30 på trean.

Ha en fortsatt trevlig lördagseftermiddag!



Gymma

Godmorgon! Hoppas ni fått en bra skönhetssömn. Jag har väl sovit sisådär. Men nu ska jag dra iväg till gymmet för lite axlar, ryg och biceps. Mage ska jag försöka göra när jag kommer hem med mitt nya träningsprogram.

Dessutom har jag två paket att hämta, jippi!

Ha en fortsatt bra lördag!



Godnatt

Godnatt alla och sov underbart!



Paketet från H&M

Här var några av smarrigheterna som låg i paketet:

        
Mörkgrå benvärmare, senapsgul tunika, grå kofta, grårutig klänning

Men jag blir så irriterad. Hade ju beställt en grå stickad mössa och den var slut! Skit också!

Imorgon får jag gå och hämta mina andra paket som ligger hos posten, hann inte idag. Spännande!

Morgon igen

Så var det en ny morgon igen..och fredag! Nu ska jag strax iväg på step up. Sedan måste jag in till stan och hämta en bok till uppsatsen. Kul att man måste hämta den senast söndag, har ju liksom ingen lust att åka till skolan i helgen! Så det bli till att pallra sig dit idag.

Idag har jag även två paket att hämta på posten, igen! Coolt att ha tre olika paket att hämta på en dag!

image97

Vad ska ni hitta på idag och i helgen?



Spinning

Nu ska jag iväg. Men jag har varit still så mycket nu så jag är alldeles stel och frussen! Men men sånt är livet! Jag har i alla fall ätit bra innan passet, min uppladdning borde duga! Detta är det mest avancerade jag ätit på ett tag:



Ha en trevlig kväll gott folk!



Massa skoj

Nu har jag tagit en skön promenad hem. Gick förbi biblioteket och lånade "Snabba cash" av Jens Lapidus. Känns som att det är dax att läsa den nu. Jag är tyvärr himla dålig på att läsa böcker men jag ska försöka ändra på det. Gick även in och hämtade mitt H&M-paket på posten! Bilder kommer senare!

Sedan kom jag hem och då ligger min iFORM-tidning och väntar på mig OCH en tränings-DVD! Nu vet man inte vad man ska läsa. Dessutom lite H&M-rabatter! Guld värt en dag som denna!

Här kommer förresten en "dagens":

image95
Klänning, Gina Tricot
Leggings, Gina Tricot
Benvärmare, JC

Nu ska jag läsa lite, sedan käka lite och sedan dra iväg och hålla ett spinningpass!

Tjohej!


Vardagsparfym

Denna parfym från Escada luktar jag till vardags. Nu börjar den ju tyvärr sina, så det blir till att shoppa en ny!

image93


Även denna har blivit min favorit, men tyvärr tappade jag flaskan i asfalten när jag var på det humöret. Men nu har jag en beställning på denna från Arlanda, så snart finns den hos mig igen, min älskade Versace "Woman"!

image94

Bilder och shop: www.beautyplanet.se

Halloj

Nu sitter jag på jobbet och jag är såå trött! Vill bara tala om att när jag gick hemifrån var det minus (!) två grader! MINUSgrader! Och mörkt var det. Men nu är det något ljusare ute i alla fall.

Hoppas ni får en strålande dag nu!



Dax att sussa

Godnatt säger jag! Nu ska jag gå och sova, ska upp tiiidigt imorgon och jobba! Man jag slutar ju klockan ett, så det ska jag nog klara av! Efter det är det dax för ett spinningpass igen!

image92

Godnatt!


Dax att gå hem

Nu är jag slutkörd i hjärnan och trött. Det är ingen som helst luft här i biblioteket, så det är inte konstigt att man utvecklar en lätt huvudvärk när man suttit här ett tag. Nu ska jag stoppa lurar i öronen och röra mig mot tuben!

Ha det!


Tidig och kall morgon

Så var det tidig morgon igen! Och kallt är det ute, mindre än fem plusgrader! Nu ska jag strax iväg till skolan och fortsätta leta artiklar, litteratur och allt sånt till uppsatsen! Spinningen igår gick toppenbra. Det var superkul och imorgon är det dax igen!

image91
Åh, hösten har så fina färger. Den är så mysig!


Ha en toppenfin höstdag idag!



Dagens

Här kommer en "dagens". Det var väldigt soligt idag, som ni kanske ser på bilden, haha!

image90image89  
Tjock tröjklänning, Zara
Leggings, Gina Tricot
Sjal/halsduk, Åhléns
Väska, brun Longchamp
Benvärmare, JC
Vantar, supermysiga från H&M

Nu ska jag ladda inför spinningen!

Godmorgon

Hoppas ni sovit rikgit gott! Det har jag, men det är illa att jag aldrig kan gå och lägga mig i tid. Så något vidare pigg vill jag inte direkt påstå att jag är. Men det är jag å andra sidan nästan aldrig!

Idag står det uppsats på schemat igen. Ska iväg till skolan strax. Ikväll ska jag ha spinningpass på ett nytt ställe där jag aldrig varit. Hoppas jag hittar dit.

Så vill jag bara tacka för alla underbara kommentarer som jag får. You keep me going! Kram!



image87
www.juppi.se



Krångel på T-banan

Nu är jag i skolan efter mycket om och men! Det var stopp på gröna linjen så det fick bli ersättningsbuss. Jag kan inte förstå att det existerar så många människor, helt galet! Men nu är jag här i alla fall och får väl sätta igång med lite nyttigheter!

Take care!


Hej och godmorgon

Det får bli ett supersnabbt inlägg nu. Jag ska iväg till skolan och försöka komma igång med C-uppsatsen. Efter det blir det att åka direkt till jobbet. Träning hinns inte med idag, lite tråkigt men nu gör jag vad som helst (nästan) för att komma igång med uppsatsen och få den ur världen!

Höres & snöres!



Godnatt

Nu ska jag gå och sova. Jag känner min fullbokad hela veckan så det är bäst att ladda batterierna ordentligt nu.

Hoppas ni får en bra start på nästa vecka!

Hej

I gårkväll var det fest och det blev en aning senare än jag tänkt mig.. Och det straffar sig dagen efter. Har jobbat idag och det var småjobbigt med ögonlock som inte riktigt ville hänga med i svängarna.Och så var det söndag igen och snart är det en ny vecka som gäller. Hinner inte riktigt med i tidstempot känner jag. Jaja.

Ha en trevlig söndag!


Nu är det över

Mitt första spinningpass som instruktör är nu avklarat! Det var toppekul! Det enda är att det är så svårt att se på deltagarna om jag skötte mig bra eller inte. Visst, de svettas. Men det gör man väl alltid på ett spinningpass? Jag vill ju ha feedback, kritik och göra allt bättre! Men men, det kommer väl det också! Allt kan ju inte ske på en gång, utan man får räkna med att utvecklas succesivt! I veckan har jag två pass på ett nytt ställe där jag aldrig varit tidigare. Där ska jag bli "utvärderad" för att se om jag kan passa. Känns ju lite smått läskigt.


image85
Ha det gott!

Nervös

Godmorgon allihopa, hoppas ni sovit gott! Nu är det dax för mig att dra mig iväg till spinningsalen. En aning nervös är jag, men jag tycker samtidigt att det ska bli superroligt!

Återkommer i eftermiddag!

Ha en bra dag!



Godnatt

Nu ska jag dra mig tillbaka och lyssna igenom min spinningskiva, sen ska jag sova. Ha en god natt så hörs vi imorgon!

Kramar till alla söta människor där ute!

Nageltips

Om du har svaga, sköra eller skivade naglar funkar denna jättebra. Ta bara lite och massera in det på nageln, typ innan du går och lägger dig!

image82   image83
Nutritive nail cream for damaged nails, Mavala

Fredagkväll

Har varit hos frisören och slingat håret blont, väldigt blont! Och jag är supernöjd! Så här blev resultatet, även om det inte syns bra alls, det är mycket blondare. Bättre bilder får komma senare.

image80

Dessutom hittade jag en guldig kuvertväska på Bianco. Den är relativt stor så man kan få plats med lite bra att ha grejjer som man alltid behöver!


Nu ska jag göra ansiktsmask och fotbad och ta hand om mig själv. Imorgon ska jag hålla mitt första spinningpass någonsin! Lite nervöst känns det allt! Men det ska nog gå fint. Får vi hoppas.

Ha en toppenfredag och ta det lugnt!


Jag vill ha..

..denna foundation från id:

image79
Jag var och testade den och visst känns det mycket bättre än vanlig foundation. Man kan ju till och med sova med den! Här behövs nog en borstinvestering också.

I alla fall. Nu ska jag iväg på träning sedan blir det lite skola och sen ska jag klippa och slinga håret. Jippi! Det är på tiden att det blir av nu! Ikväll ska jag anordna en liten ta-hand-om-mig-själv-kväll. Ska köra på ansiktsmask, fotbad, fixa naglarna. You name it!

Ha en fortsatt trevlig fredag!


Nicole igen

Jag tycker hon är så söt, Nicole! Klänningen bär hon upp jättebra, med sin lilla putmage, som inte är så liten längre!

image78
Bild: http://se.msn.com

Men nu ska jag gå och sova för att orka med morgondagen!

Godnatt, sov toppen!


Kanelbullar, kanelbullar, kanelbullar

Ojoj, vad allt handlar om kanelbullar idag! Jag som försöker vara nyttig och lägga av med smaskigheter för ett tag. Jag har väldigt svårt för det när jag ser dessa goda bullar överallt! Men än så länge har det inte blivit någon, trots att de finns här runt hörnet på jobbet. Bara för det ska jag slänga in en bild här, så ni kan bli lite suktade själva! Varsågoda:

image76

Smarrigt värre!

Garderober

Nu sitter jag och arbetar och eftersom jag sitter framför datorn är det lätt att hitta både det ena och det andra som man vääldigt gärna vill ha! Jag är bland annat i störtbehov av en garderob! Några av dessa kanske kan passa:

image73
Denna "Robin" från IKEA kanske kan passa. Kostar 895 kronor.

image74
Eller denna från MIO, "Remix". Kostar 4200 kronor.

image75
Eller denna "Hopen" från IKEA, 3700 kronor!

Godmorgon

Nu har jag precis käkat min frukost, så nu ska jag iväg på ett spinningpass. Men innan dess ska jag boka frisörtid, gaaah, måste klippa mig!

Ha en fortsatt trevlig "kanelbullens dag"!

The Kingdom

Hemkommen från bion nu. Tyckte filmen var helt okej, även om jag inte är så mycket för för mycket pang pang. Mest kända rollerna var Jamie Foxx och Jennifer Garner som båda gjorde en bra insats enligt min mening. Den börjar med en våldsam attack i Saudiarabien och sen ska FBI dit och hjälpa till.. Ungefär! Den har premiär den 12 oktober.

image70

Nej, nu är jag trött, dags att sova!

Godnatt, sussa sött!

En snabb dagens

Nu ska jag iväg på bion! Ha det så bra så länge!

image68
Tunika, Indiska
Strumpbyxor, H&M
Halsband, Kyssjohanna
Grå halsduk/sjal (ny!), Åhlens
Skinnhandskar, H&M
Skinnjacka, H&M
Väska brun DKNY
Stövlar, Scorett

Träning

Nu har jag varit och tränat, bröst och triceps och nu är jag galet trött! Tänk att man aldrig får vara på topp med allting, är ju ständigt trött och seg! Men men, nu ska jag hoppa in i duschen, och ikväll ska jag på förhandsvisning av "The Kingdom" med mor min! Återkommer med en recension av filmen senare!

image66

Ha en fortsatt trevlig dag!

Godnatt

Godnatt allihopa och sov toppengott! Nu ska jag dra mig över till sängen och mysa ner mig i mitt otroligt mysiga täcke. Det är ju en dag imorgon också.

Godnatt!

Tisdag

Goddag på er allihopa!  Här kommer min "dagens", en skön mysoutfit som funkar bra när man inte gör något särskilt.. (Förutom att försöka komma igång med uppsatsen då..). Usch, jag orkar verkligen inte, har ingen som helst lust att skriva en låång uppsats. Men när det väl är över så kommer det ju kännas toppen! Så jag får väl tänka positivt!


image65
Tunika med knyt, H&M
Leggings, Gina Tricot
Benvärmare, JC (gamla)
Elefanthalsband, H&M


Hoppas ni får en toppendag!


Gym

Har varit och kört ett pass på gymet, rygg och biceps nu. Så nu är jag lite halvt trött i kroppen och känner att jag behöver lite vila.

Men nu ska jag iväg och möta en vän och hämta lite grejer jag har hos henne, bland annat min skinnjacka som jag har saknat!

På återseende!

Nicole

Tänk att jag tycker denna tös bara bli sötare och sötare ju tjockare hon blir.. Och visst går det undan? Skvallerbloggaren Perez Hilton meddelar idag att hon ska gifta sig den 13 oktober också. Hm, kan detta stämma tro?

image62
Bild: posh24.se

Godmorgon

Så var det måndag igen. Jag sitter på jobbet och är trött som bara den! Återkommer under dagen då jag förhoppningsvis vaknat till liv en aning!

Hoppas DU fått en bra start på veckan!

RSS 2.0